סופריטו עוף ותפוחי אדמה עשיר וביתי

תבשיל סופריטו עוף ותפוחי אדמה נפלא של שי לי ליפא, תבשיל משפחתי ומנחם שמפיץ ריחות מעוררי תאבון בכל הבית. מנה שמתבשלת בבישול ארוך וממש שווה לחכות לה
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    שעתיים ו-20 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    9

מצרכים

אופן הכנה

  1. מוציאים את שוקי העוף מהמקרר כחצי שעה לפני ההכנה.
  2. שוטפים את העוף במים קרים ומייבשים היטב בנייר סופג.
  3. מחממים תנור ל-180 מעלות
  4. חותכים תפוחי אדמה לעיגולים בעובי 2 ס”מ ומטגנים בסיר עם שמן עמוק, עד שתפוחי האדמה זהובים. ממליחים בנדיבות.
  5. מחממים סיר אחר, שיכול להיכנס לתנור, על אש גבוהה, מוסיפים 3 כפות שמן קנולה, עוף ובצל ומטגנים כ-3 דקות מכל צד, עד שהעוף והבצל זהובים.
  6. מניחים מעליהם תפוחי אדמה מטוגנים, יוצקים מים חמים ויין לבן, מוסיפים עלי דפנה ומביאים לרתיחה. מכסים ומעבירים לתנור לשעתיים.
  7. אפשר לוותר על התנור ולבשל את הסופריטו כשעה על הכיריים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 6 מנות
קלוריות 34.2 קק״ל 205.3 קק״ל
פחמימות 5.8 גרם 34.8 גרם
שומן 0.1 גרם 0.5 גרם
נתרן 1295.7 מ״ג 7774.3 מ״ג
חלבון 0.7 גרם 4.2 גרם
סיבים תזונתיים 0.6 גרם 3.6 גרם
שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 11.6 מ״ג 69.9 מ״ג
ברזל 0.2 מ״ג 1.0 מ״ג
אשלגן 72.3 מ״ג 433.9 מ״ג
אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

Avatar