סורבה אבטיח: הטרנד של הקיץ

מי שעדיין לא הקפיא פירות וגירד אותם בפומפייה פספס ברמות! זה כנראה המתכון הכי קל שיש לנו, סורבה אבטיח בטעם של ענן טרופי
מי שעדיין לא הקפיא פירות וגירד אותם בפומפייה פספס ברמות! זה כנראה המתכון הכי קל שיש לנו, סורבה אבטיח בטעם של ענן טרופי
  • יעל קצב
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    3
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 12 שעות ו-5 דק׳
  • קלוריות
    93
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 93.4 קק״ל 93.4 קק״ל
    פחמימות 24.2 גרם 24.2 גרם
    שומן 0.3 גרם 0.3 גרם
    נתרן 2.0 מ״ג 2.0 מ״ג
    חלבון 1.2 גרם 1.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.8 גרם 0.8 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 14.0 מ״ג 14.0 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 0.4 מ״ג
    אשלגן 224.0 מ״ג 224.0 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    3
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 12 שעות ו-5 דק׳
  • קלוריות
    93
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 93.4 קק״ל 93.4 קק״ל
    פחמימות 24.2 גרם 24.2 גרם
    שומן 0.3 גרם 0.3 גרם
    נתרן 2.0 מ״ג 2.0 מ״ג
    חלבון 1.2 גרם 1.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.8 גרם 0.8 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 14.0 מ״ג 14.0 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 0.4 מ״ג
    אשלגן 224.0 מ״ג 224.0 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
3 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מקפיאים ללילה את האבטיח.
  2. מגרדים אותו בעזרת פומפייה.
  3. סוחטים מעל לימון ובוזקים דבש.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סורבה אבטיח: הטרנד של הקיץ

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות