סנו רקע

סושי ים תיכוני: פסטרמה במילוי סלט תפוחי אדמה

הרעיון פשוט: סלט תפוחי אדמה טעים עטוף בפסטרמה דקה ומתובלת, הסושי הזה לא ישרוד הרבה זמן בצלחת!
הרעיון פשוט: סלט תפוחי אדמה טעים עטוף בפסטרמה דקה ומתובלת, הסושי הזה לא ישרוד הרבה זמן בצלחת!
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    223
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 222.9 קק״ל 1114.7 קק״ל
    פחמימות 101.7 גרם 508.3 גרם
    שומן 103.1 גרם 515.4 גרם
    נתרן 885.5 מ״ג 4427.3 מ״ג
    חלבון 112.4 גרם 562.1 גרם
    סיבים תזונתיים 99.9 גרם 499.4 גרם
    שומן רווי 99.4 גרם 496.9 גרם
    כולסטרול 152.5 מ״ג 762.5 מ״ג
    סידן 113.8 מ״ג 569.1 מ״ג
    ברזל 101.8 מ״ג 509.2 מ״ג
    אשלגן 443.0 מ״ג 2214.8 מ״ג
    אבץ 100.1 מ״ג 500.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    223
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 222.9 קק״ל 1114.7 קק״ל
    פחמימות 101.7 גרם 508.3 גרם
    שומן 103.1 גרם 515.4 גרם
    נתרן 885.5 מ״ג 4427.3 מ״ג
    חלבון 112.4 גרם 562.1 גרם
    סיבים תזונתיים 99.9 גרם 499.4 גרם
    שומן רווי 99.4 גרם 496.9 גרם
    כולסטרול 152.5 מ״ג 762.5 מ״ג
    סידן 113.8 מ״ג 569.1 מ״ג
    ברזל 101.8 מ״ג 509.2 מ״ג
    אשלגן 443.0 מ״ג 2214.8 מ״ג
    אבץ 100.1 מ״ג 500.4 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני עוף
מערכת Foody
X

3 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מבשלים את תפוחי האדמה והגזר בסיר גדול עם מים במשך כ-25 דקות, עד שהם רכים.
  2. מסננים ושומרים קצת מי בישול בצד לשימוש בהמשך.
  3. מועכים את תפוחי האדמה לפירה חלק ומצננים.
  4. חותכים את הגזרים המבושלים לרצועות דקות ומצננים.
  5. עוטפים מחצלת סושי בסנו סושי- ניילון נצמד.
  6. מרכיבים את הרולים: מניחים על המחצלת בחפיפה 2 פרוסות פסטרמה גדולות.
  7. מורחים על חצי מאורך הפסטרמה שכבה אחידה של הפירה. מניחים בקצה רצועות גזר, אפונה, מלפפון חמוץ ומיונז ומגלגלים לרולים בדומה לסושי.
  8. ממשיכים עם יתר הפסטרמה וחומרי המילוי.
  9. עוטפים את הרולים בניילון נצמד ומעבירים למקרר למשך 30 דקות.
  10. חותכים לפרוסות כמו סושי ומגישים מיד.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סושי ים תיכוני: פסטרמה במילוי סלט תפוחי אדמה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות