לכבוד יום הסושי הבינלאומי – סושי עם סלמון מעושן וירקות

רוצים להכין סושי ביתי כמו המקצוענים? קבלו מתכון מושלם של סושי עם סלמון מעושן וירקות בשילוב של ספייסי מיונז. תתכוננו להתאהב
רוצים להכין סושי ביתי כמו המקצוענים? קבלו מתכון מושלם של סושי עם סלמון מעושן וירקות בשילוב של ספייסי מיונז. תתכוננו להתאהב
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    14
  • הכנה שעה
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    185
  • רמת קושי:
    קשה
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 184.6 קק״ל 1107.5 קק״ל
    פחמימות 15.5 גרם 92.8 גרם
    שומן 7.1 גרם 42.4 גרם
    נתרן 1732.7 מ״ג 10396.2 מ״ג
    חלבון 11.9 גרם 71.6 גרם
    סיבים תזונתיים 1.6 גרם 9.6 גרם
    שומן רווי 1.3 גרם 7.6 גרם
    כולסטרול 13.0 מ״ג 78.1 מ״ג
    סידן 44.8 מ״ג 268.7 מ״ג
    ברזל 1.5 מ״ג 8.8 מ״ג
    אשלגן 401.0 מ״ג 2406.3 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 2.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה שעה
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    185
  • רמת קושי:
    קשה
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 184.6 קק״ל 1107.5 קק״ל
    פחמימות 15.5 גרם 92.8 גרם
    שומן 7.1 גרם 42.4 גרם
    נתרן 1732.7 מ״ג 10396.2 מ״ג
    חלבון 11.9 גרם 71.6 גרם
    סיבים תזונתיים 1.6 גרם 9.6 גרם
    שומן רווי 1.3 גרם 7.6 גרם
    כולסטרול 13.0 מ״ג 78.1 מ״ג
    סידן 44.8 מ״ג 268.7 מ״ג
    ברזל 1.5 מ״ג 8.8 מ״ג
    אשלגן 401.0 מ״ג 2406.3 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 2.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אורז

ספייסי מיונז

סושי

הגשה


אופן הכנה

  1. שוטפים היטב את האורז במים, עד שהמים יוצאים נקיים לגמרי. עוטפים את מחצלת הסושי בניילון נצמד.
  2. שמים בסיר את האורז והמים, מביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ-20 דקות. מכבים ומשאירים את המכסה סגור ל-20 דקות נוספות. 
  3. מערבבים היטב את החומץ עם הסוכר והמלח.
  4. מכינים את הספייסי מיונז: שמים בקערה את המיונז והסיראצ’ה ומערבבים היטב. מעבירים לשקית זילוף קטנה או לבקבוק לחיץ.
  5. מעבירים את האורז לקערה ומוסיפים אליו בהדרגה את תערובת החומץ תוך כדי ערבוב.
  6. מרכיבים את הסושי: שמים אצת נורי על המחצלת עם הצד המחוספס כלפי מעלה. מרטיבים את הידיים ומרפדים אותה בשכבת אורז. משאירים שוליים של 2 ס”מ מלמעלה. בחלק התחתון מזלפים ספייסי מיונז, מוסיפים סלמון, רצועת מלפפון, גזר ועירית. מרטיבים את השוליים במעט מים ומגלגלים את הרול. ממשיכים עם יתר האצות, האורז ומליות.
  7. פורסים כל הרול ל-8 עיגולים שווים ומגישים עם רוטב סויה וטריאקי.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
לכבוד יום הסושי הבינלאומי – סושי עם סלמון מעושן וירקות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות