סושי פירות ססגוני ומרשים שמכינים רק למי שבאמת אוהבים!

סושי פירות העונה, צבעוני, יפהפה ומגרה שלא תוכלו לעמוד בפניו. מדובר בפינוק אמיתי ומושקע שלא מכינים כל יום - אבל כשמכינים הוא הכי וואו
סושי פירות העונה, צבעוני, יפהפה ומגרה שלא תוכלו לעמוד בפניו. מדובר בפינוק אמיתי ומושקע שלא מכינים כל יום - אבל כשמכינים הוא הכי וואו
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעתיים ו-40 דק׳
  • קלוריות
    298
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 298.2 קק״ל 2684.0 קק״ל
    פחמימות 6.4 גרם 58.0 גרם
    שומן 27.7 גרם 249.1 גרם
    נתרן 45.8 מ״ג 412.6 מ״ג
    חלבון 3.4 גרם 30.7 גרם
    סיבים תזונתיים 6.9 גרם 61.9 גרם
    שומן רווי 24.4 גרם 219.8 גרם
    כולסטרול 1.3 מ״ג 12.0 מ״ג
    סידן 25.7 מ״ג 231.7 מ״ג
    ברזל 1.4 מ״ג 12.5 מ״ג
    אשלגן 249.8 מ״ג 2248.4 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 8.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעתיים ו-40 דק׳
  • קלוריות
    298
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 298.2 קק״ל 2684.0 קק״ל
    פחמימות 6.4 גרם 58.0 גרם
    שומן 27.7 גרם 249.1 גרם
    נתרן 45.8 מ״ג 412.6 מ״ג
    חלבון 3.4 גרם 30.7 גרם
    סיבים תזונתיים 6.9 גרם 61.9 גרם
    שומן רווי 24.4 גרם 219.8 גרם
    כולסטרול 1.3 מ״ג 12.0 מ״ג
    סידן 25.7 מ״ג 231.7 מ״ג
    ברזל 1.4 מ״ג 12.5 מ״ג
    אשלגן 249.8 מ״ג 2248.4 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 8.2 מ״ג
    סגור

כן, לא טעיתם, סושי פירות, לזה התכוונו. אתם חייבים להודות שזה נשמע מעניין, מרענן ובעיקר טעים.

סושי פירות הפך לטרנד קולינרי, שאנשים מוציאים עליו הרבה מאוד כסף כדי לשמח ולהפתיע ויש לזה סיבה טובה. סושי פירות הוא לא סתם מתנה שגרתית, זה לא כמו לשלוח למישהו סלסלה עם פירות, זה משהו שאנשים לא שוכחים. וגם האורחים שלכם לא ישכחו את המגש הזה כשתגישו להם אותו לשולחן וגם החברים שלכם לא ישכחו אותו כשתביאו אותו לארוחה.

סושי פירות מושלם לכל אירוע בתור קינוח והוא תמיד גונב את ההצגה, אף לא נרגע עד שהמגש לא מתחסל.

כל הרולים עשויים מפירות טריים וקרים (לבחירתכם) כמו: תות שדה, אננס, מנגו, בננה, קיווי, שזיף, תפוז ועוד.

סושי פירות הוא קינוח בריא, צמחוני, טבעוני, טרופי, משגע, שבמקום לקנות אותו, אתם יכולים מעכשיו להכין אותו בעצמכם.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

קישוט


אופן הכנה

  1. מכניסים לסיר את קרם הקוקוס, המים והאינסטנט פודינג וניל. מביאים לרתיחה תוך כדי ערבוב ואז מכבים את האש. מוסיפים פנימה את קרם הקוקוס ומערבבים היטב.
  2. מעבירים את התערובת לקופסה סגורה ומקררים במשך שעתיים במקרר.
  3. עוטפים מחצלת סושי בניילון נצמד ומניחים עליה דף סויה צבעוני. בעזרת הידיים מורחים את דף הסויה בשכבה אחידה של תערובת הקוקוס, כך שתכסה את כל הדף.

    סושי פירות 3
    מניחים את תערובת הקוקוס על דף הסויה הצבעוני. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג קולינרי: נועה קנריק

  4. מסדרים את הפירות בשורות לאורך כל הדף עם תערובת הקוקוס.
  5. מגלגלים את ה”סושי” בעזרת המחצלת מהחלק שקרוב אליכם ועד הסוף לרול.

    סושי פירות 4
    חותכים את הסושי בעזרת סכין חדה. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג קולינרי: נועה קנריק

  6. חותכים כל רול לחצי בעזרת סכין חדה שמרטיבים ומייבשים אחרי כל חיתוך. כל חצי רול חותכים שוב לחצי, ואז שוב לחצי. כך מתקבלות 8 יחידות סושי אחידות בגדלן מכל רול.
  7. מסדרים את הסושי במגש יפה, ומקשטים בפירות ובאגוזים מקורמלים.

    סושי פירות 2
    סושי פירות יפהפה בטעם מפתיע! צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג קולינרי: נועה קנריק

תשמעו לנו, את המתכונים האלה אתם חייבים להכין! מאסט!
סושי פירות ססגוני ומרשים שמכינים רק למי שבאמת אוהבים!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות