סטייק טופו במיסו ומייפל על מצע סלט שורשים

אושר ואודי מלמדים אתכם להכין מנה צמחונית וטבעונית, בריאה ודיאטטית, של סטייק טופו צרוב במרינדה מתקתקה וסלט שורשים טרי ופריך
אושר ואודי מלמדים אתכם להכין מנה צמחונית וטבעונית, בריאה ודיאטטית, של סטייק טופו צרוב במרינדה מתקתקה וסלט שורשים טרי ופריך
  • אודי ואושר
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 40 דק׳
    כולל 3 שעות
  • קלוריות
    610
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 610.0 קק״ל 1829.9 קק״ל
    פחמימות 92.3 גרם 276.8 גרם
    שומן 14.1 גרם 42.2 גרם
    נתרן 426.9 מ״ג 1280.7 מ״ג
    חלבון 21.6 גרם 64.7 גרם
    סיבים תזונתיים 22.1 גרם 66.4 גרם
    שומן רווי 1.1 גרם 3.3 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 272.9 מ״ג 818.6 מ״ג
    ברזל 3.8 מ״ג 11.4 מ״ג
    אשלגן 1435.2 מ״ג 4305.7 מ״ג
    אבץ 1.9 מ״ג 5.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 40 דק׳
    כולל 3 שעות
  • קלוריות
    610
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 610.0 קק״ל 1829.9 קק״ל
    פחמימות 92.3 גרם 276.8 גרם
    שומן 14.1 גרם 42.2 גרם
    נתרן 426.9 מ״ג 1280.7 מ״ג
    חלבון 21.6 גרם 64.7 גרם
    סיבים תזונתיים 22.1 גרם 66.4 גרם
    שומן רווי 1.1 גרם 3.3 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 272.9 מ״ג 818.6 מ״ג
    ברזל 3.8 מ״ג 11.4 מ״ג
    אשלגן 1435.2 מ״ג 4305.7 מ״ג
    אבץ 1.9 מ״ג 5.8 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

סטייק טופו

סלט שורשים


אופן הכנה

  1. פורסים את הטופו לעובי ¾ ס”מ ודוקרים מספר פעמים עם קיסם. כותשים את השום. סוחטים את מיץ הלימון. חותכים את הסלק לגפרורים דקים, ומשרים במי קרח להוצאת הצבע. חותכים את הגזר לגפרורים דקים. פורסים דק את הכרוב. חולטים את השעועית במים רותחים ומסננים. מבשלים את האטריות לפי הוראות היצרן. קוצצים את הבצל הירוק והבוטנים.
  2. בקערה מערבבים יחד את כל רכיבי מרינדת הטופו. מלבד הטופו ושמן הזית. משרים את הטופו במרינדה למספר שעות (אידיאלי ללילה).
  3. מסננים את הסלק ומערבבים עם שאר הירקות, עשבי התיבול והאטריות.
  4. מסננים את הטופו ושומרים את נוזלי המרינדה, אליהם מוסיפים את שמן הזית. מערבבים את הנוזלים עם הסלט.
  5. מחממים את מחבת הפסים וצורבים את הטופו משני הצדדים.
  6. מסדרים בצלחת הגשה ערימת סלט, מניחים מעל את סטייק הטופו, מפזרים את הבוטנים ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סטייק טופו במיסו ומייפל על מצע סלט שורשים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובה (1)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות