סטייק טופו במיסו ומייפל על מצע סלט שורשים

אושר ואודי מלמדים אתכם להכין מנה צמחונית וטבעונית, בריאה ודיאטטית, של סטייק טופו צרוב במרינדה מתקתקה וסלט שורשים טרי ופריך
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    40 דקות
  • זמן כולל
    3 שעות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    17

מצרכים

אופן הכנה

  1. פורסים את הטופו לעובי ¾ ס”מ ודוקרים מספר פעמים עם קיסם. כותשים את השום. סוחטים את מיץ הלימון. חותכים את הסלק לגפרורים דקים, ומשרים במי קרח להוצאת הצבע. חותכים את הגזר לגפרורים דקים. פורסים דק את הכרוב. חולטים את השעועית במים רותחים ומסננים. מבשלים את האטריות לפי הוראות היצרן. קוצצים את הבצל הירוק והבוטנים.
  2. בקערה מערבבים יחד את כל רכיבי מרינדת הטופו. מלבד הטופו ושמן הזית. משרים את הטופו במרינדה למספר שעות (אידיאלי ללילה).
  3. מסננים את הסלק ומערבבים עם שאר הירקות, עשבי התיבול והאטריות.
  4. מסננים את הטופו ושומרים את נוזלי המרינדה, אליהם מוסיפים את שמן הזית. מערבבים את הנוזלים עם הסלט.
  5. מחממים את מחבת הפסים וצורבים את הטופו משני הצדדים.
  6. מסדרים בצלחת הגשה ערימת סלט, מניחים מעל את סטייק הטופו, מפזרים את הבוטנים ומגישים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 3 מנות
קלוריות 611.8 קק״ל 1835.5 קק״ל
פחמימות 83.5 גרם 250.4 גרם
שומן 19.1 גרם 57.4 גרם
נתרן 1441.4 מ״ג 4324.3 מ״ג
חלבון 23.0 גרם 69.0 גרם
סיבים תזונתיים 20.6 גרם 61.8 גרם
שומן רווי 2.0 גרם 5.9 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 411.9 מ״ג 1235.8 מ״ג
ברזל 5.6 מ״ג 16.9 מ״ג
אשלגן 1670.0 מ״ג 5009.9 מ״ג
אבץ 2.9 מ״ג 8.6 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody