סימיט – בייגלה טורקי רך, אוורירי וטעים

למרות שהמראה שלו מזכיר פרעצל, הוא ממש לא - סימיט הוא בייגלה בעל מרקם מיוחד יותר, כשהשומשום מקנה לו את הפריכות והמרקם נימוח ומענג
למרות שהמראה שלו מזכיר פרעצל, הוא ממש לא - סימיט הוא בייגלה בעל מרקם מיוחד יותר, כשהשומשום מקנה לו את הפריכות והמרקם נימוח ומענג
  • רות אוליבר
שמרו
כשר
9 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-45 דק׳
  • קלוריות
    316
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 316.3 קק״ל 3795.8 קק״ל
    פחמימות 54.4 גרם 652.3 גרם
    שומן 5.5 גרם 65.8 גרם
    נתרן 261.4 מ״ג 3136.8 מ״ג
    חלבון 7.6 גרם 91.6 גרם
    סיבים תזונתיים 2.2 גרם 25.9 גרם
    שומן רווי 0.3 גרם 3.6 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 11.7 מ״ג 140.6 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 10.1 מ״ג
    אשלגן 74.9 מ״ג 899.2 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 8.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-45 דק׳
  • קלוריות
    316
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 316.3 קק״ל 3795.8 קק״ל
    פחמימות 54.4 גרם 652.3 גרם
    שומן 5.5 גרם 65.8 גרם
    נתרן 261.4 מ״ג 3136.8 מ״ג
    חלבון 7.6 גרם 91.6 גרם
    סיבים תזונתיים 2.2 גרם 25.9 גרם
    שומן רווי 0.3 גרם 3.6 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 11.7 מ״ג 140.6 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 10.1 מ״ג
    אשלגן 74.9 מ״ג 899.2 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 8.4 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
9 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בייגלה

טבילה


אופן הכנה

  1. שמים בקערה את כל חומרי הבצק ולשים עד לקבלת בצק נעים ורך.
  2. מתפיחים עד להכפלת הנפח.
  3. מחלקים את הבצק ל-12 כדורים וכל כדור מחלקים ל-2 חלקים.
  4. מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
  5. מגלגלים את כדורי הבצק לגלילות, כורכים לחבל כל 2 גלילות ואותו סוגרים לעיגול.
  6. מניחים בתבנית ומתפיחים בשנית להכפלת הנפח.
  7. מערבבים את המולסה עם המים, טובלים את הבייגלה במי המולסה, מעבירים לשומשום וטובלים משני הצדדים.
  8. מניחים בתבנית על גבי נייר אפיה ואופים במשך 12 דקות או עד שמזהיב.
סימיט 2
סימיט - בייגלה טורקי אורגינלי. צילום: שי נייבורג, סטיילינג: נעמה רן
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סימיט – בייגלה טורקי רך, אוורירי וטעים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (15)

Avatar

    Avatar
    מלי שיק

    האם ניתן להמיר לקמח כוסמין 80% ?

      Avatar
      מערכת Foody

      כן

    Avatar
    דינה גרוס

    הכנתי ויצא לי טעים בטירוףףף.

      Avatar
      מערכת Foody

      כיף לקרוא, דינה!

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות