רקע יטבתה

סינבון ברוטב שמנת וניל קראנצ’י וממכר – כמו באמריקה

מאפה שמרים גדול, מושחת וממכר היישר מאמריקה והפעם בטעם וניל וקינמון - סינבון ברוטב שמנת וניל. אתם הולכים להתמכר!
מאפה שמרים גדול, מושחת וממכר היישר מאמריקה והפעם בטעם וניל וקינמון - סינבון ברוטב שמנת וניל. אתם הולכים להתמכר!
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 9 שעות
  • קלוריות
    320
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 319.9 קק״ל 4798.7 קק״ל
    פחמימות 58.1 גרם 871.8 גרם
    שומן 12.4 גרם 186.2 גרם
    נתרן 19.7 מ״ג 295.9 מ״ג
    חלבון 4.6 גרם 68.9 גרם
    סיבים תזונתיים 1.0 גרם 15.6 גרם
    שומן רווי 6.8 גרם 102.0 גרם
    כולסטרול 66.2 מ״ג 993.6 מ״ג
    סידן 18.7 מ״ג 281.1 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 9.9 מ״ג
    אשלגן 76.5 מ״ג 1147.7 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 6.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 9 שעות
  • קלוריות
    320
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 319.9 קק״ל 4798.7 קק״ל
    פחמימות 58.1 גרם 871.8 גרם
    שומן 12.4 גרם 186.2 גרם
    נתרן 19.7 מ״ג 295.9 מ״ג
    חלבון 4.6 גרם 68.9 גרם
    סיבים תזונתיים 1.0 גרם 15.6 גרם
    שומן רווי 6.8 גרם 102.0 גרם
    כולסטרול 66.2 מ״ג 993.6 מ״ג
    סידן 18.7 מ״ג 281.1 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 9.9 מ״ג
    אשלגן 76.5 מ״ג 1147.7 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 6.6 מ״ג
    סגור

כמו כל דבר באמריקה, גם מאפה השמרים הזה גדול וטעים כל כך, שפשוט אי אפשר לעמוד בפניו- במיוחד כשהוא יוצא מהתנור חם ופריך. תוספת השמנת הופכת אותו למושחת במיוחד ועם כוס קפה או תה, זהו הקינוח המושלם!

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

מלית


אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק: מערבבים בקערת המיקסר עם וו לישה את הקמח והשמרים במשך כדקה.
  2. מוסיפים לקמח והשמרים שבמיקסר את הסוכר, הביצים, השמנת, המים, החמאה הרכה , המלח, הסוכר וסוכר הווניל.
  3. לשים במהירות בינונית במשך 8 דקות, עד שהבצק רך, חלק ומבריק.
  4. מתפיחים את הבצק בקערה מכוסה עד שהוא מכפיל את נפחו.
  5. מחממים תנור לחום של 140-150 מעלות.
  6. מרדדים את הבצק לעלה מלבני בעובי של  1/2 סנטימטר ובגודל של 40*60 ס”מ.
  7. מערבבים את כל חומרי המלית עד לאיחוד.
  8. מורחים את המלית ומגלגלים לרולדה, פורסים לפרוסות בעובי של 4 ס”מ.
  9. מסדרים בתבנית את פרוסות הרולדה כמו שושנים ומתפיחים עד להכפלת הנפח.
  10. אופים במשך 30 דקות עד להזהבה.
  11. מוציאים מהתנור ומיד יוצקים את הרוטב מעל הסינבונים, מצננים מעט ומגישים.
סינבון חלומי. צילום: שי נייבורג, סטיילינג: נעמה רן
סינבון חלומי. צילום: שי נייבורג, סטיילינג: נעמה רן
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סינבון ברוטב שמנת וניל קראנצ’י וממכר – כמו באמריקה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות