
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 319.9 קק״ל 4798.7 קק״לפחמימות 58.1 גרם 871.8 גרםשומן 12.4 גרם 186.2 גרםנתרן 19.7 מ״ג 295.9 מ״גחלבון 4.6 גרם 68.9 גרםסיבים תזונתיים 1.0 גרם 15.6 גרםשומן רווי 6.8 גרם 102.0 גרםכולסטרול 66.2 מ״ג 993.6 מ״גסידן 18.7 מ״ג 281.1 מ״גברזל 0.7 מ״ג 9.9 מ״גאשלגן 76.5 מ״ג 1147.7 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 6.6 מ״גסגור
-
מרכיבים14
-
הכנה 30 דק׳כולל 9 שעות
-
קלוריות320
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 319.9 קק״ל 4798.7 קק״לפחמימות 58.1 גרם 871.8 גרםשומן 12.4 גרם 186.2 גרםנתרן 19.7 מ״ג 295.9 מ״גחלבון 4.6 גרם 68.9 גרםסיבים תזונתיים 1.0 גרם 15.6 גרםשומן רווי 6.8 גרם 102.0 גרםכולסטרול 66.2 מ״ג 993.6 מ״גסידן 18.7 מ״ג 281.1 מ״גברזל 0.7 מ״ג 9.9 מ״גאשלגן 76.5 מ״ג 1147.7 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 6.6 מ״גסגור
כמו כל דבר באמריקה, גם מאפה השמרים הזה גדול וטעים כל כך, שפשוט אי אפשר לעמוד בפניו- במיוחד כשהוא יוצא מהתנור חם ופריך. תוספת השמנת הופכת אותו למושחת במיוחד ועם כוס קפה או תה, זהו הקינוח המושלם!
מרכיבים 14 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 9 שעות | קלוריות 320 | כמות מנות 15 |
---|
מצרכים
מצרכים


בצק
-
500 גרם קמח לבן
-
25 גרם שמרים טרייםאו 15 גרם שמרים יבשים
-
100 גרם סוכר לבן
-
1 ביצה L
-
1 חלמון L
-
1/2 כוס שמנת מתוקה להקצפה יטבתה 32%
-
1/2 כוס מים
-
100 גרם חמאה רכה
-
קורט מלח דק
מלית
-
100 גרם חמאה רכה
-
225גרם או 1.24 כוסות סוכר חום בהיר דמררה
-
2 כפיות גדושות קינמון טחון
-
1 כף קורנפלור
זיגוג

אופן הכנה
- מכינים את הבצק: מערבבים בקערת המיקסר עם וו לישה את הקמח והשמרים במשך כדקה.
- מוסיפים לקמח והשמרים שבמיקסר את הסוכר, הביצים, השמנת, המים, החמאה הרכה , המלח, הסוכר וסוכר הווניל.
- לשים במהירות בינונית במשך 8 דקות, עד שהבצק רך, חלק ומבריק.
- מתפיחים את הבצק בקערה מכוסה עד שהוא מכפיל את נפחו.
- מחממים תנור לחום של 140-150 מעלות.
- מרדדים את הבצק לעלה מלבני בעובי של 1/2 סנטימטר ובגודל של 40*60 ס”מ.
- מערבבים את כל חומרי המלית עד לאיחוד.
- מורחים את המלית ומגלגלים לרולדה, פורסים לפרוסות בעובי של 4 ס”מ.
- מסדרים בתבנית את פרוסות הרולדה כמו שושנים ומתפיחים עד להכפלת הנפח.
- אופים במשך 30 דקות עד להזהבה.
- מוציאים מהתנור ומיד יוצקים את הרוטב מעל הסינבונים, מצננים מעט ומגישים.

אופן הכנה
- מכינים את הבצק: מערבבים בקערת המיקסר עם וו לישה את הקמח והשמרים במשך כדקה.
- מוסיפים לקמח והשמרים שבמיקסר את הסוכר, הביצים, השמנת, המים, החמאה הרכה , המלח, הסוכר וסוכר הווניל.
- לשים במהירות בינונית במשך 8 דקות, עד שהבצק רך, חלק ומבריק.
- מתפיחים את הבצק בקערה מכוסה עד שהוא מכפיל את נפחו.
- מחממים תנור לחום של 140-150 מעלות.
- מרדדים את הבצק לעלה מלבני בעובי של 1/2 סנטימטר ובגודל של 40*60 ס”מ.
- מערבבים את כל חומרי המלית עד לאיחוד.
- מורחים את המלית ומגלגלים לרולדה, פורסים לפרוסות בעובי של 4 ס”מ.
- מסדרים בתבנית את פרוסות הרולדה כמו שושנים ומתפיחים עד להכפלת הנפח.
- אופים במשך 30 דקות עד להזהבה.
- מוציאים מהתנור ומיד יוצקים את הרוטב מעל הסינבונים, מצננים מעט ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?
כן