סינבון – מאפה שמרים וקינמון

סימה ביטון מלמדת כיצד להכין את אחד המאפים האמריקאיים היותר ממכרים: סינבון - מאפה שמרים וקינמון. שילוב של בצק שמרים רך וחמאתי עם מלית קינמון וציפוי מתוק
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    4 שעות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    13

מצרכים

בצק

ציפוי

אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק: ממיסים את החמאה, מנפים את הקמח.
  2. בקערת המיקסר עם וו לישה שמים את כל חומרי הבצק מלבד המלח. לשים במהירות בינונית כ-10 דקות.
  3. מוסיפים את המלח ולשים דקה נוספת.
  4. מעבירים את הבצק לקערה גדולה משומנת היטב, מכסים בשקית ניילון או בבד נושם (לא בניילון נצמד).
  5. מתפיחים עד להכפלת הנפח, כשעתיים בטמפרטורת החדר או לילה שלם בקירור.
  6. מכינים את המלית: מערבבים היטב את כל הרכיבים עד לקבלת תערובת משחתית.
  7. מרכיבים: מרדדים את הבצק למלבן בגודל 56X34 ס״מ ובעובי של כחצי ס״מ.
  8. חותכים את המלבן ל-4 רצועות שוות. מגלגלים רצועה אחת לרולדה עבה. מניחים אותה על גבי רצועה נוספת ומגלגלים יחד לקבלת רולדה גדולה במיוחד. חוזרים על הפעולה עם שתי הרצועות הנוספות.
  9. מעבירים לתבנית אפייה.
  10. מתפיחים חצי שעה. בינתיים מחממים תנור ל-160 מעלות.
  11. אופים כשעה ורבע, במידה והמאפה מזהיב מידי מכסים ברדיד אלומיניום באופן רופף.
  12. מכינים את הציפוי: ממיסים את החמאה ומערבבים היטב עם יתר החומרים. מאפשרים לעוגה להתקרר כ - 20 דקות ומצפים.

 

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 6186.6 קק״ל 6186.6 קק״ל
פחמימות 808.1 גרם 808.1 גרם
שומן 249.6 גרם 249.6 גרם
נתרן 1889.3 מ״ג 1889.3 מ״ג
חלבון 90.8 גרם 90.8 גרם
סיבים תזונתיים 17.7 גרם 17.7 גרם
שומן רווי 151.1 גרם 151.1 גרם
כולסטרול 678.0 מ״ג 678.0 מ״ג
סידן 723.8 מ״ג 723.8 מ״ג
ברזל 8.9 מ״ג 8.9 מ״ג
אשלגן 1659.9 מ״ג 1659.9 מ״ג
אבץ 6.5 מ״ג 6.5 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody