סיפור אהבה ב-10 דקות: אהרוני מקפיץ טופו חומוס עם פטריות, ג’ינג’ר וצ’ילי!

ישראל אהרוני מקפיץ מנה בטעמים אסייתים, טבעונית, בריאה וסופר טעימה ורק ב-10 דקות! טופו חומוס עם פטריות טריות, ג'ינג'ר ושום. אז מי בא לצהריים?
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    10 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    12

מצרכים

אופן הכנה

  1. חותכים את הטופו לשלוש פרוסות וכל פרוסה לארבעה חלקים.
  2. שמים את השמן בווק או מחבת רחבה וכשהוא חם, מכניסים פנימה את השום, ג’ינג’ר וצ’ילי, מערבבים כדקה.
  3. מוסיפים את הבצל הירוק והפטריות ומטגנים עוד כדקה-שתיים. מוסיפים את הטופו ומערבבים.
  4. מוסיפים סויה, מירין, מלח ופלפל, שמן שומשום. מערבבים ומבשלים יחד שתי דקות נוספות.

    טופו חומוס עם פטריות של ישראל אהרוני. צילום: ישראל אהרוני
    טופו חומוס עם פטריות של ישראל אהרוני. צילום: ישראל אהרוני

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 2 מנות
קלוריות 210.0 קק״ל 419.9 קק״ל
פחמימות 14.0 גרם 28.1 גרם
שומן 20.9 גרם 41.8 גרם
נתרן 487.8 מ״ג 975.7 מ״ג
חלבון 2.6 גרם 5.2 גרם
סיבים תזונתיים 0.9 גרם 1.8 גרם
שומן רווי 1.3 גרם 2.6 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 48.1 מ״ג 96.2 מ״ג
ברזל 1.1 מ״ג 2.1 מ״ג
אשלגן 256.0 מ״ג 511.9 מ״ג
אבץ 0.2 מ״ג 0.4 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

Avatar