סירות חסה ממולאות בסגנון תאילנדי

מתכון אסיאתי אותנטי, מרענן וקל להכנה עם ניחוח של תאילנד. סירות חסה ממולאות ללא גלוטן שיגוונו לכם את התפריט היומי בין מצה למצה בפסח
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    20 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    14

מצרכים

הגשה

אופן הכנה

  1. מחממים את השמן במחבת. מוסיפים את הבצל, השום והג’ינג’ר ומטגנים תוך ערבוב עד להזהבה יפה.
  2. מוסיפים את העוף הטחון ומטגנים תוך ערבוב עד שהוא מתפרק לחתיכות קטנות ומשנה את צבעו.
  3. מוסיפים את הגזר וממשיכים להקפיץ ביחד במשך 2-3 דקות נוספות.
  4. מוסיפים את הרטבים וממשיכים להקפיץ עד שכל הטעמים מתאחדים.
  5. מוסיפים את הקשיו ומערבבים. מכבים את הלהבה.
  6. מרכיבים את המנה: שמים כמות נדיבה של המילוי לתוך סירת עלה חסה, מפזרים קשיו, שומשום ובצל ירוק, מזגגים טריאקי ומגישים מיד.

    סירות חסה ממולאות בסגנון תאילנדי. צילום: אפיק גבאי.
    סירות חסה ממולאות בסגנון תאילנדי. צילום: אפיק גבאי.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 10 מנות
קלוריות 175.1 קק״ל 1750.6 קק״ל
פחמימות 9.4 גרם 94.1 גרם
שומן 7.9 גרם 78.9 גרם
נתרן 870.1 מ״ג 8700.7 מ״ג
חלבון 17.1 גרם 170.7 גרם
סיבים תזונתיים 1.3 גרם 12.7 גרם
שומן רווי 1.3 גרם 13.4 גרם
כולסטרול 38.0 מ״ג 380.0 מ״ג
סידן 49.6 מ״ג 495.9 מ״ג
ברזל 1.5 מ״ג 15.4 מ״ג
אשלגן 265.1 מ״ג 2651.4 מ״ג
אבץ 0.9 מ״ג 9.4 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody