
-
זמן הכנה5 דקות
-
זמן כולל10 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים8
מצרכים
-
12 עלי חסות אייסברגטריים ושטופים
מילוי
-
500 גרם חזה עוף שלםחתוך לרצועות דקות
-
2 כפות שמן זית
-
2 גזרים בינונייםחתוכים לרצועות
-
2 פלפלים אדומים בינונייםחתוכים לרצועות
-
3 גבעולי בצל ירוקחתוך לרצועות
-
1/4 כרוב לבן בינוניחתוך לרצועות
-
100 גרם רוטב טריאקי שומשום קנור
אופן הכנה
- שוטפים את עלי החסה. מסננים ומייבשים היטב.
- מחממים מחבת ווק עם שמן, מוסיפים את העוף ומקפיצים עד הזהבה. מוציאים את העוף.
- באותה המחבת, מכניסים את הירקות, מוסיפים את הרוטב, מחזירים את העוף ומקפיצים.
- ממלאים את תערובת העוף והירקות בתוך עלי החסה ומגישים.
סירות חסה ממולאות עוף בטריאקי. צילום: נמרוד סונדרס ייעוץ תזונתי: ניצן גיל כאהן
בשיתוף עם קנור
תוכן נוסף
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
12
מנות
קלוריות
122.3
קק״ל
1468.0
קק״ל
פחמימות
6.8
גרם
81.0
גרם
סוכר
6.4
גרם
77.0
גרם
שומן
3.8
גרם
45.5
גרם
נתרן
304.3
מ״ג
3651.5
מ״ג
חלבון
13.4
גרם
160.8
גרם
סיבים תזונתיים
2.4
גרם
28.4
גרם
שומן רווי
0.7
גרם
7.8
גרם
כולסטרול
31.7
מ״ג
380.0
מ״ג
סידן
39.9
מ״ג
478.9
מ״ג
ברזל
1.0
מ״ג
12.0
מ״ג
אשלגן
326.9
מ״ג
3923.0
מ״ג
אבץ
0.5
מ״ג
5.7
מ״ג
תגובה אחת
חייבת להכין