סירות מפנקות בטעמי ילדות משודרגים: ביצים ממולאות

מנה ראשונה כייפית לנשנוש ופשוטה מאוד להכנה! חצאי ביצים קשות ממולאות בחלמון של עצמן ששודרג עם בצל, סלרי, מיונז וחרדל. מנה קלילה שכולם יאהבו בארוחת הערב
מנה ראשונה כייפית לנשנוש ופשוטה מאוד להכנה! חצאי ביצים קשות ממולאות בחלמון של עצמן ששודרג עם בצל, סלרי, מיונז וחרדל. מנה קלילה שכולם יאהבו בארוחת הערב
  • יעל טל
שמרו
כשר
5 דירגו [ציון 3]
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    125
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 124.7 קק״ל 623.6 קק״ל
    פחמימות 4.1 גרם 20.3 גרם
    שומן 6.9 גרם 34.3 גרם
    נתרן 482.9 מ״ג 2414.7 מ״ג
    חלבון 9.4 גרם 47.2 גרם
    סיבים תזונתיים 3.0 גרם 14.9 גרם
    שומן רווי 0.1 גרם 0.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 73.4 מ״ג 367.2 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 1.9 מ״ג
    אשלגן 477.1 מ״ג 2385.6 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 1.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    125
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 124.7 קק״ל 623.6 קק״ל
    פחמימות 4.1 גרם 20.3 גרם
    שומן 6.9 גרם 34.3 גרם
    נתרן 482.9 מ״ג 2414.7 מ״ג
    חלבון 9.4 גרם 47.2 גרם
    סיבים תזונתיים 3.0 גרם 14.9 גרם
    שומן רווי 0.1 גרם 0.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 73.4 מ״ג 367.2 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 1.9 מ״ג
    אשלגן 477.1 מ״ג 2385.6 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 1.2 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
5 דירגו [ציון 3]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. חוצים בזהירות את הביצים הקשות לאורכן ומעבירים את החלמונים לקערה.
  2. מוסיפים לקערה את המיונז, החרדל, הבצל, הסלרי (לא חובה) והמלח ומערבבים היטב לתערובת אחידה.
  3. ממלאים בזהירות את החלבונים בתערובת החלמונים, מעבירים לצלחת הגשה ומפזרים מעט פלפל שחור גרוס מלמעלה.ביצים ממולאות (צילום: שאטרסטוק)
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סירות מפנקות בטעמי ילדות משודרגים: ביצים ממולאות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (7)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשר להחליף בגבינה לבנה אבל הטעם יהיה שונה מאוד.

    Avatar
    דיקלה פוקס

    מודה שנרתעתי אבל יצא טעים מאוד

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות