סלופי ג׳ו מבצק פילו

יונית צוקרמן מכינה גרסה זריזה וקלת הכנה לסלופי ג׳ו: סלופי ג׳ו מבצק פילו. מלית פיקנטית של בשר טחון עטוף בעלי פילו פריכים וזהובים
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    שעה
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    12

מצרכים

אופן הכנה

  1. קולפים את הבצל וקוצצים לקוביות.
  2. על הלהבה הגדולה ביותר מחממים את המחבת עד שהיא חמה.
  3. מוסיפים שמן ואת קוביות הבצל ומטגנים עד לקבלת צבע זהוב.
  4. מוסיפים שום כתוש ובשר טחון ומטגנים עד שהבשר משנה את צבעו לחום.
  5. מתבלים במלח, פלפל, טריאקי, צ’ילי וקטשופ ומערבבים.
  6. מחממים תנור ל-170 מעלות.
  7. פותחים כל עלה ומקפלים אותו ל-2 משולשים, מכווצים.
  8. מניחים מעל מלית, סוגרים ומעבירים לתבנית שקעים.
  9. אופים עד להזהבה.

 

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 2048.9 קק״ל 2048.9 קק״ל
פחמימות 119.5 גרם 119.5 גרם
שומן 110.6 גרם 110.6 גרם
נתרן 10013.1 מ״ג 10013.1 מ״ג
חלבון 132.6 גרם 132.6 גרם
סיבים תזונתיים 7.6 גרם 7.6 גרם
שומן רווי 37.1 גרם 37.1 גרם
כולסטרול 430.0 מ״ג 430.0 מ״ג
סידן 167.5 מ״ג 167.5 מ״ג
ברזל 13.0 מ״ג 13.0 מ״ג
אשלגן 2301.7 מ״ג 2301.7 מ״ג
אבץ 25.5 מ״ג 25.5 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody