
-
זמן הכנה10 דקות
-
זמן כולל15 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים13
מצרכים
לאטריות:
-
250 גרם אטריות שעועית
-
5 כוסות מים
לרוטב:
-
1/2 כוס רוטב סויה בסגנון סיני קנורקנור
-
3/4 כוס רוטב צ’ילי מתוק קנור
-
1 כף שמן שומשום
-
2 כפות חומץ אורז
אופן הכנה
- הכנת האטריות: משרים את אטריות השעועית במים קרים למשך שעה לפחות ומסננים היטב מעודפי המים בעזרת מסננת.
- חותכים את כל הירקות לג’וליאנים בעזרת מנדולינה או קולפן מתאים. אם לא בא לכם שכל הסלט יצבע בורוד כדי לשמור את רצועות הסלק בנפרד במים קרים, ולסנן לפני הערבוב עם כל הירקות.
- מערבבים בקערה את הירקות עם אטריות השעועית, עלי הכוסברה, הנענע והבצל הירוק.
- הכנת הרוטב: מערבבים את כל מרכיבי הרוטב, שופכים את הרוטב לקערת הסלט, מערבבים ומגישים מיד.
סלט אטריות אורז וירקות שורש
תוכן נוסף
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
4
מנות
קלוריות
358.7
קק״ל
1434.7
קק״ל
פחמימות
93.7
גרם
374.7
גרם
סוכר
55.6
גרם
222.5
גרם
שומן
52.1
גרם
208.5
גרם
נתרן
715.5
מ״ג
2862.2
מ״ג
חלבון
26.8
גרם
107.2
גרם
סיבים תזונתיים
32.2
גרם
128.7
גרם
שומן רווי
22.1
גרם
88.4
גרם
כולסטרול
21.7
מ״ג
86.8
מ״ג
סידן
126.6
מ״ג
506.6
מ״ג
ברזל
23.6
מ״ג
94.4
מ״ג
אשלגן
1106.4
מ״ג
4425.8
מ״ג
אבץ
22.1
מ״ג
88.3
מ״ג
תגובות (6)
אין על האוכל האסייתי!
מנה שנשמעת טעימה מאוד