סלט ברוקולי ופרגיות של שר פיטנס

שר פיטנס מכינה סלט ברוקולי ופרגיות שמתאים לארוחת צהריים או ערב קלילה. מרככים את הברוקולי והכרובית במיקרוגל ונהנים מארוחה זריזה ומשביעה
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    20 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    15

מצרכים

סלט

אופן הכנה

  1. מפרקים את הברוקולי והכרובית לפרחים, כולל מעט גבעול. חותכים את הפרגיות לרצועות דקות. חותכים את העגבניות לחצי ואת המלפפונים לקוביות קטנות. יוצרים רצועות דקות מהגזר באמצעות קולפן ג’וליינים, או יוצרים פרוסות דקות עם קולפן ואותן חותכים לפסים דקים. קוצצים את העירית לטבעות דקות. סוחטים את מיץ הלימון והתפוז. כותשים את השום.
  2. צורבים את הפרגיות במחבת משומנת במעט תרסיס שמן זית, עד שהפרגיות צרובות ומשנות את צבען. מניחים בצד.
  3. מניחים את הברוקולי והכרובית וקערה, מזלפים מעל 2-3 כפות מים ומחממים במיקרוגל במשך דקה. מסננים מנוזלים ומניחים בקערה גדולה.
  4. מוסיפים את שאר הירקות לקערה עם הברוקולי והכרובית.
  5. מפזרים מעל את נתחי הפרגית.
  6. בצנצנת עם מכסה או בקערה שמים את כל רכיבי הרוטב ומערבבים היטב. מזלפים על הסלט ומערבבים. מגישים בטמפרטורת החדר.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 6 מנות
קלוריות 170.1 קק״ל 1020.9 קק״ל
פחמימות 9.8 גרם 58.7 גרם
שומן 9.9 גרם 59.4 גרם
נתרן 768.6 מ״ג 4611.8 מ״ג
חלבון 12.3 גרם 73.7 גרם
סיבים תזונתיים 2.3 גרם 13.9 גרם
שומן רווי 1.7 גרם 10.1 גרם
כולסטרול 0.7 מ״ג 4.1 מ״ג
סידן 25.0 מ״ג 150.0 מ״ג
ברזל 1.2 מ״ג 7.0 מ״ג
אשלגן 238.6 מ״ג 1431.6 מ״ג
אבץ 0.9 מ״ג 5.3 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody