סלט בריאות ירוק עם נשנוש: סלט ירקות עם שברי קרקר גבינות

סלט ירוק כדי להקליל מעט את ארוחת החג, בתוספת קרקרים גבינתיים שתריבו עליהם ולא תוכלו להפסיק לנשנש ישר מהתבנית
סלט ירוק כדי להקליל מעט את ארוחת החג, בתוספת קרקרים גבינתיים שתריבו עליהם ולא תוכלו להפסיק לנשנש ישר מהתבנית
  • רון יוחננוב
שמרו
כשר
5 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    913
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 912.6 קק״ל 3650.2 קק״ל
    פחמימות 70.9 גרם 283.8 גרם
    שומן 78.9 גרם 315.7 גרם
    נתרן 1804.2 מ״ג 7216.9 מ״ג
    חלבון 53.5 גרם 214.1 גרם
    סיבים תזונתיים 6.8 גרם 27.2 גרם
    שומן רווי 40.1 גרם 160.2 גרם
    כולסטרול 158.3 מ״ג 633.0 מ״ג
    סידן 1073.0 מ״ג 4292.0 מ״ג
    ברזל 5.1 מ״ג 20.5 מ״ג
    אשלגן 712.1 מ״ג 2848.2 מ״ג
    אבץ 5.8 מ״ג 23.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    913
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 912.6 קק״ל 3650.2 קק״ל
    פחמימות 70.9 גרם 283.8 גרם
    שומן 78.9 גרם 315.7 גרם
    נתרן 1804.2 מ״ג 7216.9 מ״ג
    חלבון 53.5 גרם 214.1 גרם
    סיבים תזונתיים 6.8 גרם 27.2 גרם
    שומן רווי 40.1 גרם 160.2 גרם
    כולסטרול 158.3 מ״ג 633.0 מ״ג
    סידן 1073.0 מ״ג 4292.0 מ״ג
    ברזל 5.1 מ״ג 20.5 מ״ג
    אשלגן 712.1 מ״ג 2848.2 מ״ג
    אבץ 5.8 מ״ג 23.1 מ״ג
    סגור

חייבים שיהיה סלט במרכז שולחן החג, אבל לא סתם סלט. בשביל להכניס לו טאץ’ של שבועות, קבלו את התוספת המושלמת: קרקרים בשילוב גבינות, מלוחים במידה, עשירים ונפלאים, שמשתלבים נפלא עם הירקות.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
סלטים
רון יוחננוב
X

5 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

סלט

בצק


אופן הכנה

  1. מכינים את הסלט: חותכים את כל מרכיבי הסלט בגודל הרצוי לפי הטעם ומניחים בקערת הגשה.
  2. מחממים תנור לחום של 180 מעלות, ללא טורבו.
  3. מכינים את הקרקרים: שופכים אל קערת המיקסר עם וו גיטרה את החמאה ומתחילים בתהליך הריכוך.
  4. מוסיפים את הגבינות, התבלינים והקמח ומעבדים עד שמתקבל בצק אחיד, רך ונעים למגע. במידת הצורך, מוסיפים מים קרים.
  5. מרדדים את הבצק שהתקבל בין 2 ניירות אפייה.
  6. באמצעות גלגלת, חותכים את הבצק לקרקרים בגודל הרצוי ואופים במשך 25 דקות, עד שהם מזהיבים.
  7. מפזרים את הקרקרים על הסלט המוכן ומגישים.

    סלט ירוק עם קרקר גבינתי במיוחד. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: ענת לובל וירדן עדי
    סלט ירוק עם קרקר גבינתי במיוחד. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: ענת לובל וירדן עדי

 

 

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סלט בריאות ירוק עם נשנוש: סלט ירקות עם שברי קרקר גבינות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    עינת זונשיין

    שתי שאלות: 1. אין לסלט רוטב? 2. האם השמן, הטוסקנה והסומסום נכנסים לבצק או נכנסים בנפרד לסלט?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי עינת,
      1. אין רוטב ספציפי, אפשר שמן זית – לימון – מלח – פלפל. הסלט עצמו מלא בטעם.
      2. אכן השמן, הטוסקנה והשומשום נכנסים לבצק.
      עדכני איך יצא!

    Avatar
    Ora Shai

    לא מבינה את העקרון של הקישורים במצרכים. כפי הנראה מובילים למתכוניםפ שמשתמשים בהם. אבל לעיתים הקישור עוזר יותר כאשר הוא מוביל למצרך עצמו כמו למשל תערובת תיבול טוסקנה

      Avatar
      מערכת Foody

      היי אורה, יש חברות שונות שמוכרות תערובת טוסקנה, כך שתוכלי לבחור ממה שאת מכירה ואוהבת.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות