סלט גבינה ומלפפונים

חלי ממן מכינה סלט קר ומרענן ליום קייצי חם: סלט גבינה ומלפפונים, עשיר בחלבון גבינה ודל בקלוריות. שומרים בקירור ומוציאים כשמתחשק משהו קר ומצנן
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    40 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    8

מצרכים

אופן הכנה

  1. שעתיים לפני ההגשה, שוטפים היטב את המלפפונים מגררים וסוחטים מהנוזלים.
  2. מערבבים עם יתר המרכיבים ומצננים במקרר.
  3. טועמים, מתקנים תיבול (ניתן גם לתבל עם שום כתוש, בצל מטוגן, קצח וכו’)
  4. ניתן לשמור בקירור עד יומיים.

 כל מנה= חלבון גבינה

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 6 מנות
קלוריות 110.2 קק״ל 661.3 קק״ל
פחמימות 7.6 גרם 45.7 גרם
שומן 6.2 גרם 37.1 גרם
נתרן 421.7 מ״ג 2530.2 מ״ג
חלבון 6.4 גרם 38.4 גרם
סיבים תזונתיים 1.2 גרם 7.1 גרם
שומן רווי 3.0 גרם 18.1 גרם
כולסטרול 16.8 מ״ג 101.0 מ״ג
סידן 122.0 מ״ג 731.8 מ״ג
ברזל 2.3 מ״ג 13.9 מ״ג
אשלגן 378.7 מ״ג 2272.4 מ״ג
אבץ 0.8 מ״ג 4.6 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody