סלט טבולה קינואה

חלי ממן משדרגת את הסלט הערבי הקלאסי ומכינה סלט טבולה קינואה. סלט עשיר בחלבון ומלא בעשבי תיבול טריים, מיץ לימון וירקות. מנה טעימה ובריאה
1 Loading... 5
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    18

מצרכים

אופן הכנה

  1. מבשלים את הקינואה בהרבה מים כפי שמבשלים פסטה, מסננים ומצננים.
  2. מערבבים את כל הרכיבים, מתבלים לפי הטעם ומחכים שהטעמים ייספגו.
  3. טיפ: טעים יותר לאחר יום מנוחה בקירור.

מנה אחת = מנת פחמימה
חצי מהמתכון (4 מנות) = פחמימה מרובעת

 

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 8 מנות
קלוריות 86.2 קק״ל 689.2 קק״ל
פחמימות 10.9 גרם 86.9 גרם
שומן 3.6 גרם 29.2 גרם
נתרן 237.4 מ״ג 1899.6 מ״ג
חלבון 3.3 גרם 26.7 גרם
סיבים תזונתיים 3.1 גרם 24.5 גרם
שומן רווי 0.3 גרם 2.6 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 95.9 מ״ג 767.6 מ״ג
ברזל 3.2 מ״ג 25.2 מ״ג
אשלגן 497.7 מ״ג 3981.9 מ״ג
אבץ 0.8 מ״ג 6.4 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody