
-
זמן הכנה5 דקות
-
זמן כולל5 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים16
מצרכים
אופן הכנה
- מפרידים את העלים של הבזיליקום, הנענע והרוקט מהגבעולים. נפטרים מהגבעולים.
- קוצצים גס את כל עשבי התיבול ומניחים בקערה גדולה יחד עם העלים המופרדים.
- מוסיפים את כל הגרעינים והאגוזים.
- מכינים את הרוטב: טורפים את כל הרכיבים עד קבלת רוטב אחיד.
- יוצקים את הרוטב על הסלט ומערבבים בעדינות. טועמים ומתקנים את התיבול.
- חותכים את העגבניות לפלחים.
- מניחים במרכז של צלחת הגשה גדולה את פלחי העגבניות, מעל מניחים את הסלט ומגישים.
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
4
מנות
קלוריות
264.4
קק״ל
1057.6
קק״ל
פחמימות
10.6
גרם
42.2
גרם
שומן
22.6
גרם
90.3
גרם
נתרן
820.3
מ״ג
3281.2
מ״ג
חלבון
4.2
גרם
16.7
גרם
סיבים תזונתיים
4.0
גרם
16.1
גרם
שומן רווי
2.4
גרם
9.8
גרם
כולסטרול
0.0
מ״ג
0.0
מ״ג
סידן
107.6
מ״ג
430.3
מ״ג
ברזל
3.6
מ״ג
14.5
מ״ג
אשלגן
606.4
מ״ג
2425.5
מ״ג
אבץ
0.7
מ״ג
2.6
מ״ג
תגובה אחת
זמן ההכנה הרבה יותר ארוך. ניקוי העשבים הייבוש והפרדת העלים מהגבעולים