סלט עלים ירוקים עם אגוזים וגרעינים

כל בית צריך מרפסת וכל ארוחה כבדה צריכה סלט רענן כתוספת. משה שגב מתקתק סלט עלים ירוקים עם אגוזים וגרעינים שילווה ארוחה בשרית או חלבית
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    5 דקות
  • זמן כולל
    5 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    16

מצרכים

אופן הכנה

  1. מפרידים את העלים של הבזיליקום, הנענע והרוקט מהגבעולים. נפטרים מהגבעולים.
  2. קוצצים גס את כל עשבי התיבול ומניחים בקערה גדולה יחד עם העלים המופרדים.
  3. מוסיפים את כל הגרעינים והאגוזים.
  4. מכינים את הרוטב: טורפים את כל הרכיבים עד קבלת רוטב אחיד.
  5. יוצקים את הרוטב על הסלט ומערבבים בעדינות. טועמים ומתקנים את התיבול.
  6. חותכים את העגבניות לפלחים.
  7. מניחים במרכז של צלחת הגשה גדולה את פלחי העגבניות, מעל מניחים את הסלט ומגישים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 264.4 קק״ל 1057.6 קק״ל
פחמימות 10.6 גרם 42.2 גרם
שומן 22.6 גרם 90.3 גרם
נתרן 820.3 מ״ג 3281.2 מ״ג
חלבון 4.2 גרם 16.7 גרם
סיבים תזונתיים 4.0 גרם 16.1 גרם
שומן רווי 2.4 גרם 9.8 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 107.6 מ״ג 430.3 מ״ג
ברזל 3.6 מ״ג 14.5 מ״ג
אשלגן 606.4 מ״ג 2425.5 מ״ג
אבץ 0.7 מ״ג 2.6 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובה אחת

Avatar

    Avatar
    ציפה כרמון

    זמן ההכנה הרבה יותר ארוך. ניקוי העשבים הייבוש והפרדת העלים מהגבעולים