פנקו את עצמכם – סלט ירקות צבעוני עם פיתה מתובלת וגבינה בולגרית

סלט ירקות צבעוני קצוץ עם שמן זית, לימון וגבינה בולגרית עם קרעי פיתה מתובלת בשמן זית וזעתר. תמרה אהרוני עם מתכון משגע למנה ראשונה או ארוחה בריאה בפני עצמה
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    20 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    15

מצרכים

סלט

פיתה

רוטב

אופן הכנה

  1. קולפים את הגזר ואת הבצל הסגול, מגלענים את האבוקדו.
  2. חותכים את כל הירקות לקוביות בגודל 1 ס”מ. קוצצים את הבצל הירוק.
  3. פותחים את הפיתה וחותכים סביב סביב ליצירת 2 חתיכות עגולות.
  4. מערבבים בקערית את שמן הזית והזעתר ומורחים את התערובת על הפיתה.
  5. מחממים את המחבת וקולים את הפיתה עם הצד המרוח בתערובת כלפי מטה כ-3-4 דקות.
  6. מניחים את כל רכיבי הסלט בקערה גדולה. יוצקים מעל את רכיבי הרוטב ומערבבים.
  7. בוצעים את הפיתה הקלויה ומפזרים על הסלט. מפוררים מעל את הגבינה ומגישים.
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 2 מנות
קלוריות 871.2 קק״ל 1742.4 קק״ל
פחמימות 49.7 גרם 99.5 גרם
שומן 64.4 גרם 128.9 גרם
נתרן 1167.8 מ״ג 2335.5 מ״ג
חלבון 23.4 גרם 46.7 גרם
סיבים תזונתיים 18.7 גרם 37.3 גרם
שומן רווי 16.7 גרם 33.4 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 226.3 מ״ג 452.6 מ״ג
ברזל 6.9 מ״ג 13.8 מ״ג
אשלגן 1866.7 מ״ג 3733.5 מ״ג
אבץ 2.2 מ״ג 4.3 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody