
-
זמן הכנה20 דקות
-
זמן כולל20 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים15
מצרכים
אופן הכנה
- קולפים את הגזר ואת הבצל הסגול, מגלענים את האבוקדו.
- חותכים את כל הירקות לקוביות בגודל 1 ס”מ. קוצצים את הבצל הירוק.
- פותחים את הפיתה וחותכים סביב סביב ליצירת 2 חתיכות עגולות.
- מערבבים בקערית את שמן הזית והזעתר ומורחים את התערובת על הפיתה.
- מחממים את המחבת וקולים את הפיתה עם הצד המרוח בתערובת כלפי מטה כ-3-4 דקות.
- מניחים את כל רכיבי הסלט בקערה גדולה. יוצקים מעל את רכיבי הרוטב ומערבבים.
- בוצעים את הפיתה הקלויה ומפזרים על הסלט. מפוררים מעל את הגבינה ומגישים.
תוכן נוסף
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
2
מנות
קלוריות
826.5
קק״ל
1653.1
קק״ל
פחמימות
53.2
גרם
106.3
גרם
שומן
56.0
גרם
112.0
גרם
נתרן
1168.0
מ״ג
2335.9
מ״ג
חלבון
23.8
גרם
47.7
גרם
סיבים תזונתיים
18.3
גרם
36.6
גרם
שומן רווי
15.6
גרם
31.2
גרם
כולסטרול
0.0
מ״ג
0.0
מ״ג
סידן
228.4
מ״ג
456.7
מ״ג
ברזל
6.9
מ״ג
13.9
מ״ג
אשלגן
1877.5
מ״ג
3755.0
מ״ג
אבץ
1.8
מ״ג
3.6
מ״ג
תגובות (0)