-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 989.4 קק״ל 989.4 קק״לפחמימות 115.1 גרם 115.1 גרםשומן 50.2 גרם 50.2 גרםנתרן 297.8 מ״ג 297.8 מ״גחלבון 18.1 גרם 18.1 גרםסיבים תזונתיים 22.7 גרם 22.7 גרםשומן רווי 7.2 גרם 7.2 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 373.2 מ״ג 373.2 מ״גברזל 8.6 מ״ג 8.6 מ״גאשלגן 2545.0 מ״ג 2545.0 מ״גאבץ 3.2 מ״ג 3.2 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 15 דק׳כולל 15 דק׳
-
קלוריות989
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 989.4 קק״ל 989.4 קק״לפחמימות 115.1 גרם 115.1 גרםשומן 50.2 גרם 50.2 גרםנתרן 297.8 מ״ג 297.8 מ״גחלבון 18.1 גרם 18.1 גרםסיבים תזונתיים 22.7 גרם 22.7 גרםשומן רווי 7.2 גרם 7.2 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 373.2 מ״ג 373.2 מ״גברזל 8.6 מ״ג 8.6 מ״גאשלגן 2545.0 מ״ג 2545.0 מ״גאבץ 3.2 מ״ג 3.2 מ״גסגור
איך מכינים סלט במינימום לכלוך והסתבכויות? נסו את השיטה של רון יוחננוב להכנת סלט טרי, בריא וצבעוני, ביחד עם הרוטב, בתוך שקית אטומה! כל מה שיישאר לכם זה להעביר אותו לכלי יפה ולהגיש. מתאים בול לאירוח בסוכות.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 15 דק׳ | קלוריות 989 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
סלט כרוב
-
1/4 כרוב סגול בינוני
-
1 חופן נענע
-
1 כוס גרגירי רימון
-
4 יחידות צנוניות
-
4 כפות גרעיני דלעתקלויים
-
1 תפוז בינוניקלוף
רוטב
-
4 כפות שמן זית
-
3 כפות מיץ תפוזים
-
2 כפות מיץ לימון
-
2 כפות רוטב סויה
-
2 כפות סילאן
אופן הכנה
- חותכים דק דק את הכרוב, קוצצים את הנענע, פורסים את הצנוניות לעיגולים דקים וחותכים את התפוז ל”פילה”.
- מערבבים את כל המרכיבים של הסלט והרוטב בתוך שקית זיפר סליידר סנו סושי.
- מעבירים לקערת הגשה ומגישים.
אופן הכנה
- חותכים דק דק את הכרוב, קוצצים את הנענע, פורסים את הצנוניות לעיגולים דקים וחותכים את התפוז ל”פילה”.
- מערבבים את כל המרכיבים של הסלט והרוטב בתוך שקית זיפר סליידר סנו סושי.
- מעבירים לקערת הגשה ומגישים.
הערות
- ניתן להחליף את הסילאן בדבש (הסלט כבר לא יהיה טבעוני)
הערות
- ניתן להחליף את הסילאן בדבש (הסלט כבר לא יהיה טבעוני)
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן