סלט כרוב עם פיצוחים ועשבי תיבול של משה שגב

משה שגב יודע שאתם לא אוהבים לעבוד קשה מדי כשאתם מארחים, ומשתף במתכון של סלט כרוב עם פיצוחים ועשבי תיבול. 5 דקות הכנה ואפשר להתיישב לשולחן
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    5 דקות
  • זמן כולל
    10 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    13

מצרכים

אופן הכנה

  1. פורסים את שני סוגי הכרוב לפרוסות דקות.
  2. מערבבים בקערה גדולה את שני סוגי הכרוב, מוסיפים כפית מלח ולוחצים חזק על מנת שהמלח יחדור מהר לכרוב ויגרום לנוזלים לצאת החוצה. מניחים בצד ל-5 דקות.
  3. קולפים את הגזר וחותכים לקוביות קטנות.
  4. קוצצים דק את הפלפל החריף, הבזיליקום והכוסברה.
  5. קוצצים גס את הקשיו ואת השקדים.
  6. מוסיפים את שאר הרכיבים לקערת הכרוב ומערבבים. מתקנים את התיבול ומגישים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 402.0 קק״ל 1608.0 קק״ל
פחמימות 20.4 גרם 81.8 גרם
שומן 29.4 גרם 117.4 גרם
נתרן 1751.4 מ״ג 7005.5 מ״ג
חלבון 11.1 גרם 44.5 גרם
סיבים תזונתיים 10.6 גרם 42.4 גרם
שומן רווי 3.5 גרם 13.9 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 246.3 מ״ג 985.1 מ״ג
ברזל 4.5 מ״ג 17.8 מ״ג
אשלגן 994.9 מ״ג 3979.4 מ״ג
אבץ 2.2 מ״ג 8.7 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (2)

    Avatar
    עדי בן עמי

    האם אפשר להחליף את הכוסברה בפטרוזיליה?

      Avatar
      תמר שורצברד

      בוודאי

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody