סלט לפסח: סלט סלמון ותפוחי עץ בתוספת קרוטונים כשרים לחג
סלט מעולה וכשר לפסח, שיכול להפוך לארוחת צהריים קלילה ומפנקת לכל אחד מימי החג. עשיר בחלבון ובטעם נפלא- חובה לנסות.
סלט מעולה וכשר לפסח, שיכול להפוך לארוחת צהריים קלילה ומפנקת לכל אחד מימי החג. עשיר בחלבון ובטעם נפלא- חובה לנסות.
- תומר אומנסקי
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 327.9 קק״ל 2623.5 קק״לפחמימות 5.7 גרם 45.8 גרםשומן 21.1 גרם 168.6 גרםנתרן 917.0 מ״ג 7335.8 מ״גחלבון 27.8 גרם 222.0 גרםסיבים תזונתיים 0.1 גרם 1.0 גרםשומן רווי 3.0 גרם 24.3 גרםכולסטרול 1.9 מ״ג 15.0 מ״גסידן 70.8 מ״ג 566.3 מ״גברזל 0.1 מ״ג 0.7 מ״גאשלגן 31.3 מ״ג 250.5 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.8 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 20 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות328
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 327.9 קק״ל 2623.5 קק״לפחמימות 5.7 גרם 45.8 גרםשומן 21.1 גרם 168.6 גרםנתרן 917.0 מ״ג 7335.8 מ״גחלבון 27.8 גרם 222.0 גרםסיבים תזונתיים 0.1 גרם 1.0 גרםשומן רווי 3.0 גרם 24.3 גרםכולסטרול 1.9 מ״ג 15.0 מ״גסידן 70.8 מ״ג 566.3 מ״גברזל 0.1 מ״ג 0.7 מ״גאשלגן 31.3 מ״ג 250.5 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.8 מ״גסגור
מחפשים ארוחת צהריים, או אפילו ארוחת ערב קלילה לימי חול המועד? סלט הסלמון והתפוחים שמוצג לפניכם הוא פתרון מצוין, לארוחה עשירה וטעימה, שכוללת אפילו קרוטונים כשרים לפסח! תוך חצי שעה תוכלו לשבת לשולחן ולהתענג על סלט שכולל את כל מה שצריך עבור ארוחה מספקת.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 13 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 328 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
סלט
-
1 יחידה חסה סלנובהניתן גם להשתמש במיקס חסות שונות
-
3 יחידות תפוחי עץ פינק ליידי
-
100 גרם גבינת חמד 5%ניתן להשתמש גם בגבינת פטה
-
1 יחידה לחמנייה כשרה לפסח
סלמון
-
1 ק"ג סלמון טריחתוך לקוביות
-
4 כפות שמן קנולה
-
1 כפית פפריקה מתוקה
-
1 כפית מלח דק
-
1 כפית פלפל שחור גרוס
- מערבבים בקערה את השמן, הפפריקה, המלח והפלפל.
- שוטפים היטב את הסלמון ומוודאים שהוא ללא עור לחלוטין. לאחר מכן, פורסים אותו לקוביות ומוסיפים לקערה.
- מטגנים את הסלמון המתובל על מחבת חמה במשך כ-2 דקות מכל צד.
- שוטפים את החסות ומייבשים היטב.
- פורסים את התפוחים לפרוסות דקות.
- פורסים את הלחמנייה לקוביות ומערבבים עם מעט שמן זית ומלח, לאחר מכן אופים בתנור בחום של 180 מעלות כרבע שעה.
- מכינים את הרוטב: מערבבים באמצעות בלנדר מוט ידני או מעבד מזון את מרכיבי הרוטב עד לאיחוד.
- על צלחת הגשה מסדרים את החסה, מעלייה את התפוחים, הסלמון, הקרוטונים שנוצרו מהלחמנייה ואת הגבינה.
- מוזגים כמות נאה מהרוטב ומערבבים טרם האכילה.
- מערבבים בקערה את השמן, הפפריקה, המלח והפלפל.
- שוטפים היטב את הסלמון ומוודאים שהוא ללא עור לחלוטין. לאחר מכן, פורסים אותו לקוביות ומוסיפים לקערה.
- מטגנים את הסלמון המתובל על מחבת חמה במשך כ-2 דקות מכל צד.
- שוטפים את החסות ומייבשים היטב.
- פורסים את התפוחים לפרוסות דקות.
- פורסים את הלחמנייה לקוביות ומערבבים עם מעט שמן זית ומלח, לאחר מכן אופים בתנור בחום של 180 מעלות כרבע שעה.
- מכינים את הרוטב: מערבבים באמצעות בלנדר מוט ידני או מעבד מזון את מרכיבי הרוטב עד לאיחוד.
- על צלחת הגשה מסדרים את החסה, מעלייה את התפוחים, הסלמון, הקרוטונים שנוצרו מהלחמנייה ואת הגבינה.
- מוזגים כמות נאה מהרוטב ומערבבים טרם האכילה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובה (1)
נראה ממש טוב