סלט ניסואז – סלט ירקות עם טונה של שר פיטנס

שר פיטנס מכינה סלט ניסואז כמו במסעדות - עלי חסה עם תוספת טונה וביצים קשות. מנה ראשונה או ארוחה בפני עצמה עם מעט קלוריות ומקסימום טעם
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    35 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    12

מצרכים

סלט

אופן הכנה

  1. מבשלים את תפוחי האדמה בקליפתם עד התרככות, במשך כ-25 דקות, מקררים ומקלפים את הקליפה. חותכים לקוביות ושמים בקערה.
  2. חותכים את הביצים הקשות לחצי לאורך ומוסיפים לקערה.
  3. מסננים את הטונה ומוסיפים לקערה.
  4. חותכים את העגבניות והחסה גס, חוצים את הזיתים לחצאים ומוסיפים לקערה.
  5. סוחטים את מיץ הלימון. בצנצנת שנסגרת היטב משקשקים חזק את כל רכיבי הרוטב ושופכים על הסלט.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 2 מנות
קלוריות 289.6 קק״ל 579.2 קק״ל
פחמימות 11.6 גרם 23.2 גרם
שומן 13.0 גרם 25.9 גרם
נתרן 2236.3 מ״ג 4472.6 מ״ג
חלבון 24.2 גרם 48.4 גרם
סיבים תזונתיים 13.6 גרם 27.3 גרם
שומן רווי 1.1 גרם 2.1 גרם
כולסטרול 20.2 מ״ג 40.3 מ״ג
סידן 265.1 מ״ג 530.3 מ״ג
ברזל 5.6 מ״ג 11.2 מ״ג
אשלגן 1701.1 מ״ג 3402.1 מ״ג
אבץ 2.4 מ״ג 4.8 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody