סלט סלק עם גבינה כחולה ורכז רימונים של ישראל אהרוני

השף ישראל אהרוני מכין לכם סלט סלק עם גבינה כחולה בליווי וויניגרט מתקתק. מנה חגיגית ומושלמת לאירוח חלבי, לחג השבועות וגם ליום חול
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    40 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    11

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור לטמפרטורה של 190 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה. קולים ושוברים את אגוזי הלוז.
  2. אופים את הסלקים בתנור החם עד שסכין ננעצת בהם בקלות.
  3. קולפים את הסלקים וחותכים לפלחים.
  4. מערבבים את חומרי הוויניגרט בצנצנת קטנה או בקערה.
  5. מערבבים את הוויניגרט עם הסלקים.
  6. שמים בצלחת הגשה או בקערה עלי אנדיב, סלקים בוויניגרט, מפזרים מעל גבינה כחולה ומסיימים באגוזי לוז קלויים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 3 מנות
קלוריות 452.9 קק״ל 1358.8 קק״ל
פחמימות 18.6 גרם 55.9 גרם
שומן 35.0 גרם 104.9 גרם
נתרן 1050.9 מ״ג 3152.8 מ״ג
חלבון 14.6 גרם 43.7 גרם
סיבים תזונתיים 6.1 גרם 18.3 גרם
שומן רווי 7.8 גרם 23.5 גרם
כולסטרול 25.0 מ״ג 75.0 מ״ג
סידן 252.8 מ״ג 758.3 מ״ג
ברזל 2.5 מ״ג 7.6 מ״ג
אשלגן 657.2 מ״ג 1971.5 מ״ג
אבץ 2.0 מ״ג 6.1 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody