סלט סלק עם גבינה כחולה ורכז רימונים של ישראל אהרוני

השף ישראל אהרוני מכין לכם סלט סלק עם גבינה כחולה בליווי וויניגרט מתקתק. מנה חגיגית ומושלמת לאירוח חלבי, לחג השבועות וגם ליום חול
השף ישראל אהרוני מכין לכם סלט סלק עם גבינה כחולה בליווי וויניגרט מתקתק. מנה חגיגית ומושלמת לאירוח חלבי, לחג השבועות וגם ליום חול
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    417
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 417.3 קק״ל 1252.0 קק״ל
    פחמימות 19.1 גרם 57.3 גרם
    שומן 30.8 גרם 92.4 גרם
    נתרן 1057.7 מ״ג 3173.0 מ״ג
    חלבון 14.6 גרם 43.8 גרם
    סיבים תזונתיים 6.1 גרם 18.3 גרם
    שומן רווי 7.3 גרם 21.9 גרם
    כולסטרול 25.0 מ״ג 75.0 מ״ג
    סידן 252.7 מ״ג 758.2 מ״ג
    ברזל 2.5 מ״ג 7.6 מ״ג
    אשלגן 657.1 מ״ג 1971.4 מ״ג
    אבץ 2.0 מ״ג 6.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    417
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 417.3 קק״ל 1252.0 קק״ל
    פחמימות 19.1 גרם 57.3 גרם
    שומן 30.8 גרם 92.4 גרם
    נתרן 1057.7 מ״ג 3173.0 מ״ג
    חלבון 14.6 גרם 43.8 גרם
    סיבים תזונתיים 6.1 גרם 18.3 גרם
    שומן רווי 7.3 גרם 21.9 גרם
    כולסטרול 25.0 מ״ג 75.0 מ״ג
    סידן 252.7 מ״ג 758.2 מ״ג
    ברזל 2.5 מ״ג 7.6 מ״ג
    אשלגן 657.1 מ״ג 1971.4 מ״ג
    אבץ 2.0 מ״ג 6.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
3 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

סלט


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לטמפרטורה של 190 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה. קולים ושוברים את אגוזי הלוז.
  2. אופים את הסלקים בתנור החם עד שסכין ננעצת בהם בקלות.
  3. קולפים את הסלקים וחותכים לפלחים.
  4. מערבבים את חומרי הוויניגרט בצנצנת קטנה או בקערה.
  5. מערבבים את הוויניגרט עם הסלקים.
  6. שמים בצלחת הגשה או בקערה עלי אנדיב, סלקים בוויניגרט, מפזרים מעל גבינה כחולה ומסיימים באגוזי לוז קלויים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סלט סלק עם גבינה כחולה ורכז רימונים של ישראל אהרוני

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    שרה

    הכנתי את סלט הסלק עם הגבינה הכחולה והאגוזים חערב חג ראש השנה, יצא מושלם וקצר המון מחמאות

      Avatar
      מערכת Foody

      הי שרה, תודה רבה! מאוד שמחים שאהבת.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות