סלט סלק עם גבינה כחולה ורכז רימונים של ישראל אהרוני

השף ישראל אהרוני מכין לכם סלט סלק עם גבינה כחולה בליווי וויניגרט מתקתק. מנה חגיגית ומושלמת לאירוח חלבי, לחג השבועות וגם ליום חול
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    40 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    11

מצרכים

סלט

  • 6 סלק בינוניים
  • 100 גרם גבינה כחולה
  • 1/2 כוס אגוזי לוז
  • 1 ראש אנדיב לבן

ויניגרט

  • 1 כף רכז רימונים
  • 3 כפות שמן זית
  • 1 כף חומץ בלסמי
  • 1 כף סירופ מייפל
  • 1 קורט שבבי צ'ילי יבש
  • 1/2 כפית מלח דק
  • 1/4 כפית פלפל שחור גרוס

אופן הכנה

  1. מחממים תנור לטמפרטורה של 190 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה. קולים ושוברים את אגוזי הלוז.
  2. אופים את הסלקים בתנור החם עד שסכין ננעצת בהם בקלות.
  3. קולפים את הסלקים וחותכים לפלחים.
  4. מערבבים את חומרי הוויניגרט בצנצנת קטנה או בקערה.
  5. מערבבים את הוויניגרט עם הסלקים.
  6. שמים בצלחת הגשה או בקערה עלי אנדיב, סלקים בוויניגרט, מפזרים מעל גבינה כחולה ומסיימים באגוזי לוז קלויים.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)