סלט סלק וצנוברים עם רוטב סילאן וגבינת פטה

שי-לי ליפא מכינה סלט סלק זריז ופשוט להכנה עם צנוברים, צימוקים וגבינת פטה עיזים ברוטב סילאן מתקתק. מרשימים את האורחים עם הגשה בצנצנות אישיות
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    15 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    13

מצרכים

אופן הכנה

  1. חותכים את הסלקים לקוביות בגודל 1 ס”מ. קולים את הצנוברים על מחבת יבשה. קוצצים דק את הנענע ועירית.
  2. מערבבים בקערה את חומרי הרוטב.
  3. מוסיפים את הסלק, הצנוברים, הצימוקים, הנענע והעירית ומערבבים. טועמים ומתקנים את התיבול.
  4. מחלקים את הסלט לצנצנות ומפוררים מעל את גבינת הפטה.
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 362.7 קק״ל 1450.8 קק״ל
פחמימות 32.6 גרם 130.5 גרם
שומן 26.4 גרם 105.4 גרם
נתרן 1309.2 מ״ג 5236.9 מ״ג
חלבון 10.8 גרם 43.3 גרם
סיבים תזונתיים 4.2 גרם 17.0 גרם
שומן רווי 2.8 גרם 11.2 גרם
כולסטרול 4.5 מ״ג 18.0 מ״ג
סידן 127.0 מ״ג 508.1 מ״ג
ברזל 2.8 מ״ג 11.3 מ״ג
אשלגן 719.2 מ״ג 2876.9 מ״ג
אבץ 1.8 מ״ג 7.4 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

Avatar