סלט עגבניות שרי, עלי רוקט וצנוברים

הכי כיף להכין סלט עגבניות איטלקי בקיץ, כשהירקות בשיאם. קבלו מתכון קל להכנה של סלט עגבניות שרי, עלי רוקט וצנוברים
הכי כיף להכין סלט עגבניות איטלקי בקיץ, כשהירקות בשיאם. קבלו מתכון קל להכנה של סלט עגבניות שרי, עלי רוקט וצנוברים
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
6 דירגו [ציון 3]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    175
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 174.8 קק״ל 699.4 קק״ל
    פחמימות 10.8 גרם 43.3 גרם
    שומן 21.6 גרם 86.3 גרם
    נתרן 446.9 מ״ג 1787.5 מ״ג
    חלבון 4.7 גרם 19.0 גרם
    סיבים תזונתיים 2.9 גרם 11.7 גרם
    שומן רווי 1.3 גרם 5.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 102.9 מ״ג 411.7 מ״ג
    ברזל 2.2 מ״ג 8.9 מ״ג
    אשלגן 634.2 מ״ג 2536.7 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 4.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    175
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 174.8 קק״ל 699.4 קק״ל
    פחמימות 10.8 גרם 43.3 גרם
    שומן 21.6 גרם 86.3 גרם
    נתרן 446.9 מ״ג 1787.5 מ״ג
    חלבון 4.7 גרם 19.0 גרם
    סיבים תזונתיים 2.9 גרם 11.7 גרם
    שומן רווי 1.3 גרם 5.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 102.9 מ״ג 411.7 מ״ג
    ברזל 2.2 מ״ג 8.9 מ״ג
    אשלגן 634.2 מ״ג 2536.7 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 4.2 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
6 דירגו [ציון 3]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. קולים את הצנוברים במחבת יבשה עד שהם זהובים. מצננים.
  2. חותכים את עגבניות השרי לרבעים ושמים בקערת ערבוב גדולה.
  3. קוצצים דק את הבצל הירוק ומוסיפים לקערה.
  4. מוסיפים את הצנוברים ועלי הרוקט לקערה.
  5. מתבלים את הסלט במלח, פלפל שחור, מיץ לימון, רוטב סויה ושמן זית ומערבבים. טועמים ומתקנים תיבול.
  6. מגישים את הסלט.

המתכון באדיבות רמי לוי

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סלט עגבניות שרי, עלי רוקט וצנוברים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות