סלט עגבניות שרי, עלי רוקט וצנוברים

הכי כיף להכין סלט עגבניות איטלקי בקיץ, כשהירקות בשיאם. קבלו מתכון קל להכנה של סלט עגבניות שרי, עלי רוקט וצנוברים
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    10 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    9

מצרכים

אופן הכנה

  1. קולים את הצנוברים במחבת יבשה עד שהם זהובים. מצננים.
  2. חותכים את עגבניות השרי לרבעים ושמים בקערת ערבוב גדולה.
  3. קוצצים דק את הבצל הירוק ומוסיפים לקערה.
  4. מוסיפים את הצנוברים ועלי הרוקט לקערה.
  5. מתבלים את הסלט במלח, פלפל שחור, מיץ לימון, רוטב סויה ושמן זית ומערבבים. טועמים ומתקנים תיבול.
  6. מגישים את הסלט.

המתכון באדיבות רמי לוי

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 192.3 קק״ל 769.3 קק״ל
פחמימות 10.0 גרם 39.9 גרם
שומן 23.6 גרם 94.4 גרם
נתרן 577.8 מ״ג 2311.1 מ״ג
חלבון 4.8 גרם 19.0 גרם
סיבים תזונתיים 3.5 גרם 14.1 גרם
שומן רווי 1.6 גרם 6.4 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 101.1 מ״ג 404.5 מ״ג
ברזל 2.2 מ״ג 8.8 מ״ג
אשלגן 625.6 מ״ג 2502.4 מ״ג
אבץ 1.0 מ״ג 4.2 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody