סלט עדשים ובוטנים ברוטב אסיאתי חריף

השף שגב משה מלמד איך מכינים סלט עדשים ובוטנים ברוטב אסיאתי חריף - סלט בריא וטעים בניחוח המזרח הרחוק, שקל להכין ושמתאים גם לטבעונים
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    25 דקות
  • זמן כולל
    25 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    13

מצרכים

אופן הכנה

  1. מבשלים את העדשים בשפע מים רותחים עד שהן מתרככות אבל שומרות על צורתן, מסננים ומקררים.
  2. מבשלים את המים והסוכר עד שהסוכר נמס. מגררים את הג’ינג’ר, מוסיפים את הסויה והג’ינג’ר ומביאים לרתיחה. מקררים את הרוטב.
  3. חותכים את הצ’ילי דק, את פלפל השושקה לקוביות קטנות. קוצצים את השום, הכוסברה והבוטנים. סוחטים את מיץ הליים.
  4. מערבבים את כל הרכיבים בקערת ערבוב גדולה. מוסיפים את הרוטב לפי הטעם (לא את כל הכמות), מתקנים את התיבול ומגישים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 6 מנות
קלוריות 364.7 קק״ל 2188.3 קק״ל
פחמימות 63.5 גרם 380.7 גרם
שומן 3.3 גרם 19.7 גרם
נתרן 606.7 מ״ג 3640.1 מ״ג
חלבון 22.7 גרם 135.9 גרם
סיבים תזונתיים 13.6 גרם 81.4 גרם
שומן רווי 0.0 גרם 0.1 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 19.9 מ״ג 119.4 מ״ג
ברזל 1.7 מ״ג 10.3 מ״ג
אשלגן 132.9 מ״ג 797.1 מ״ג
אבץ 0.2 מ״ג 0.9 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody