סלט עדשים ירוקות עם בצל מטוגן

מחפשים מנה מרעננת, קלילה וטעימה? סלט עדשים ירוקות עם בצל מטוגן הוא בדיוק בשבילכם. שילוב מצוין של רוטב חמוץ מתוק במנה עשירה בחלבון מהצומח
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    שעה
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    10

מצרכים

בצל מטוגן

סלט עדשים

אופן הכנה

  1. מגלענים וחותכים את התמרים לקוביות קטנות (רצוי עם סכין רטובה), סוחטים את הלימונים. קוצצים דק את הפטרוזיליה והבצל הירוק.
  2. מטגנים את הבצל: קולפים ופורסים את הבצל לרצועות. מטגנים בשמן עמוק עד לקבלת גוון חום, מוציאים ומניחים במסננת עד להגשה.
  3. מבשלים את העדשים כ - 20 דקות במים רותחים. מסננים ומצננים.
  4. מערבבים את כל החומרים יחד (מלבד הבצל המטוגן). מעבירים לכלי הגשה ומפזרים מעל את הבצל המטוגן.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 427.0 קק״ל 1708.0 קק״ל
פחמימות 10.3 גרם 41.3 גרם
שומן 47.0 גרם 188.0 גרם
נתרן 800.5 מ״ג 3202.0 מ״ג
חלבון 1.7 גרם 6.9 גרם
סיבים תזונתיים 4.6 גרם 18.3 גרם
שומן רווי 5.9 גרם 23.5 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 93.7 מ״ג 374.8 מ״ג
ברזל 3.1 מ״ג 12.3 מ״ג
אשלגן 538.8 מ״ג 2155.2 מ״ג
אבץ 0.5 מ״ג 2.0 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (2)

    עופר לירוז

    כמה גר׳ עדשים יש בחב׳ ?

      מערכת Foody

      500 גרם

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody