סלט עוף ומלפפונים בסגנון אסייתי

סלט עוף ומלפפונים ברוטב סויה, מירין, ג'ינג'ר, צ'ילי חריף ועוד המון דברים טובים. סלט חריף ומרענן שמהווה פתיח מעולה לארוחה האסייתית הבאה שלכם
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    5 דקות
  • זמן כולל
    20 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    13

מצרכים

אופן הכנה

  1. מכינים את העוף: מוציאים את העוף מהמקרר כחצי שעה לפני ההכנה, כדי שיהיה בטמפרטורת החדר.
  2. מביאים לרתיחה 1.5 ליטר מים, מיץ לימון ומלח בסיר קטן.
  3. חוצים את חזה העוף לשניים בחיבור שני “כנפי הפרפר”. מניחים בזהירות במים הרותחים ומבשלים על להבה גבוהה ללא כיסוי בדיוק 4 דקות. מכבים את הלהבה ומכסים את הסיר. משאירים את העוף במים עוד 10 דקות.
  4. מכינים את הסלט: חוצים את המלפפונים לאורכם ובעזרת כפית מגלענים. חותכים לפרוסות בעובי 1/2 ס”מ ומעבירים לקערה.
  5. פורסים את העוף לרצועות דקות ומוסיפים לקערה.
  6. קוצצים דק בצלי שאלוט ואת הג’ינג’ר קוצצים לכמות של 2 כפיות. פורסים פלפל צ’ילי לעיגולים דקים.
  7. מערבבים היטב את חומרי הרוטב, יוצקים על הסלט ומערבבים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 5 מנות
קלוריות 184.3 קק״ל 921.5 קק״ל
פחמימות 7.1 גרם 35.4 גרם
שומן 3.2 גרם 15.9 גרם
נתרן 1671.1 מ״ג 8355.4 מ״ג
חלבון 30.8 גרם 153.8 גרם
סיבים תזונתיים 0.8 גרם 4.2 גרם
שומן רווי 1.0 גרם 5.1 גרם
כולסטרול 76.0 מ״ג 380.0 מ״ג
סידן 32.5 מ״ג 162.6 מ״ג
ברזל 1.5 מ״ג 7.4 מ״ג
אשלגן 394.6 מ״ג 1973.0 מ״ג
אבץ 1.3 מ״ג 6.5 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody