סלט עוף עם כרוב ופומלה ברוטב טחינה וסויה

שי-לי ליפא משתמשת בשאריות העוף הצלוי של שישי ומכינה סלט מהמם לשבת. סלט עוף, כרוב ופומלה ברוטב מהמם של טחינה עם סילאן וסויה, שכיף לאכול גם בבית וגם בפיקניק
שי-לי ליפא משתמשת בשאריות העוף הצלוי של שישי ומכינה סלט מהמם לשבת. סלט עוף, כרוב ופומלה ברוטב מהמם של טחינה עם סילאן וסויה, שכיף לאכול גם בבית וגם בפיקניק
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 5 דק׳
  • קלוריות
    172
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 172.0 קק״ל 860.0 קק״ל
    פחמימות 9.0 גרם 45.2 גרם
    שומן 8.9 גרם 44.5 גרם
    נתרן 216.6 מ״ג 1083.0 מ״ג
    חלבון 15.5 גרם 77.4 גרם
    סיבים תזונתיים 5.0 גרם 25.2 גרם
    שומן רווי 1.3 גרם 6.5 גרם
    כולסטרול 30.4 מ״ג 152.0 מ״ג
    סידן 95.4 מ״ג 477.1 מ״ג
    ברזל 2.2 מ״ג 10.9 מ״ג
    אשלגן 457.4 מ״ג 2287.0 מ״ג
    אבץ 1.1 מ״ג 5.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 5 דק׳
  • קלוריות
    172
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 172.0 קק״ל 860.0 קק״ל
    פחמימות 9.0 גרם 45.2 גרם
    שומן 8.9 גרם 44.5 גרם
    נתרן 216.6 מ״ג 1083.0 מ״ג
    חלבון 15.5 גרם 77.4 גרם
    סיבים תזונתיים 5.0 גרם 25.2 גרם
    שומן רווי 1.3 גרם 6.5 גרם
    כולסטרול 30.4 מ״ג 152.0 מ״ג
    סידן 95.4 מ״ג 477.1 מ״ג
    ברזל 2.2 מ״ג 10.9 מ״ג
    אשלגן 457.4 מ״ג 2287.0 מ״ג
    אבץ 1.1 מ״ג 5.5 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

רוטב


אופן הכנה

  1. פורסים את הכרוב לרצועות דקות. ואת הבצל לעיגולים דקים.
  2. מניחים כרוב, עוף, פומלה ובצל ירוק בקערה גדולה.
  3. מערבבים היטב את חומרי הרוטב. המרקם שצריך להתקבל הוא כמו של טחינה דלילה.
  4. יוצקים על הסלט ומערבבים. מפזרים שומשום.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סלט עוף עם כרוב ופומלה ברוטב טחינה וסויה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים