
-
זמן הכנה15 דקות
-
זמן כולל15 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים13
מצרכים
אופן הכנה
- מכינים את הסלט: קולפים את המלפפונים, חוצים אותם לאורך, מסירים את הליבה הרכה עם הגרעינים בעזרת כפית ופורסים לפרוסות דקות. מעבירים לקערה גדולה.
צילום: שניר גואטה צילום: שניר גואטה צילום: שניר גואטה - מקלפים את הפומלה (כולל הקליפה הלבנה שסביב בשר הפומלה) ומפרקים את הפלחים לחתיכות קטנות. מוסיפים לקערה עם המלפפונים.
צילום: שניר גואטה צילום: שניר גואטה - מוסיפים לקערה את הבצל, הנענע, הכוסברה והפלפל הירוק החריף.
- מכינים את הרוטב: מערבבים היטב בקערה נפרדת (או בצנצנת סגורה היטב עם מכסה ולשקשק אותה) את שמן הזית, הלימון, הסוכר, השום, המלח והפלפל. שופכים את הרוטב בתוך קערת הסלט ומערבבים היטב.
צילום: שניר גואטה צילום: שניר גואטה צילום: שניר גואטה צילום: שניר גואטה צילום: שניר גואטה צילום: שניר גואטה - מפזרים מעל את הבוטנים ומגישים מיד.
צילום: שניר גואטה צילום: שניר גואטה צילום: שניר גואטה
תוכן נוסף
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
2
מנות
קלוריות
255.2
קק״ל
510.4
קק״ל
פחמימות
25.1
גרם
50.2
גרם
שומן
15.8
גרם
31.5
גרם
נתרן
512.8
מ״ג
1025.6
מ״ג
חלבון
4.0
גרם
8.0
גרם
סיבים תזונתיים
5.2
גרם
10.4
גרם
שומן רווי
2.2
גרם
4.3
גרם
כולסטרול
0.0
מ״ג
0.0
מ״ג
סידן
97.8
מ״ג
195.5
מ״ג
ברזל
2.5
מ״ג
4.9
מ״ג
אשלגן
602.9
מ״ג
1205.9
מ״ג
אבץ
0.7
מ״ג
1.4
מ״ג
תגובות (4)
אחד הטעימים!! וואו!!! מי שלא ניסה חייב
תאילנד במטבח שלי:)
סלט מרענן וטעים
חיפשתי סלט מגניב ומיוחד, וזה בדיוק מה שהסלט הזה!