רקע דוד משה

סלט פומלה תאילנדי בטעם של חופשה בתאילנד

15 דקות עבודה ויש לכם סלט פומלה תאילנדי מטריף עם מלפפונים, פלפל חריף, כוסברה ובוטנים. סלט קר וקליל עם טעמים אקזוטיים מיוחדים
15 דקות עבודה ויש לכם סלט פומלה תאילנדי מטריף עם מלפפונים, פלפל חריף, כוסברה ובוטנים. סלט קר וקליל עם טעמים אקזוטיים מיוחדים
  • נעמה פלד
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    255
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 255.2 קק״ל 510.4 קק״ל
    פחמימות 25.1 גרם 50.2 גרם
    שומן 15.8 גרם 31.5 גרם
    נתרן 512.8 מ״ג 1025.6 מ״ג
    חלבון 4.0 גרם 8.0 גרם
    סיבים תזונתיים 5.2 גרם 10.4 גרם
    שומן רווי 2.2 גרם 4.3 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 97.8 מ״ג 195.5 מ״ג
    ברזל 2.5 מ״ג 4.9 מ״ג
    אשלגן 602.9 מ״ג 1205.9 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 1.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    255
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 255.2 קק״ל 510.4 קק״ל
    פחמימות 25.1 גרם 50.2 גרם
    שומן 15.8 גרם 31.5 גרם
    נתרן 512.8 מ״ג 1025.6 מ״ג
    חלבון 4.0 גרם 8.0 גרם
    סיבים תזונתיים 5.2 גרם 10.4 גרם
    שומן רווי 2.2 גרם 4.3 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 97.8 מ״ג 195.5 מ״ג
    ברזל 2.5 מ״ג 4.9 מ״ג
    אשלגן 602.9 מ״ג 1205.9 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 1.4 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

סלט

רוטב

הגשה


אופן הכנה

  1. מכינים את הסלט: קולפים את המלפפונים, חוצים אותם לאורך, מסירים את הליבה הרכה עם הגרעינים בעזרת כפית ופורסים לפרוסות דקות. מעבירים לקערה גדולה.
    צילום: שניר גואטה
    צילום: שניר גואטה

    צילום: שניר גואטה

  2. מקלפים את הפומלה (כולל הקליפה הלבנה שסביב בשר הפומלה) ומפרקים את הפלחים לחתיכות קטנות. מוסיפים לקערה עם המלפפונים.
    צילום: שניר גואטה

    צילום: שניר גואטה

  3. מוסיפים לקערה את הבצל, הנענע, הכוסברה והפלפל הירוק החריף.
  4. מכינים את הרוטב: מערבבים היטב בקערה נפרדת (או בצנצנת סגורה היטב עם מכסה ולשקשק אותה) את שמן הזית, הלימון, הסוכר, השום, המלח והפלפל. שופכים את הרוטב בתוך קערת הסלט ומערבבים היטב.
    צילום: שניר גואטה
    צילום: שניר גואטה
    צילום: שניר גואטה
    צילום: שניר גואטה
    צילום: שניר גואטה

    צילום: שניר גואטה

  5. מפזרים מעל את הבוטנים ומגישים מיד.
    צילום: שניר גואטה
    צילום: שניר גואטה

    צילום: שניר גואטה

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סלט פומלה תאילנדי בטעם של חופשה בתאילנד

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    מורן עירוני

    אחד הטעימים!! וואו!!! מי שלא ניסה חייב

הצג עוד

קטגוריות

תגיות