
סלט פומלה תאילנדי בטעם של חופשה בתאילנד
15 דקות עבודה ויש לכם סלט פומלה תאילנדי מטריף עם מלפפונים, פלפל חריף, כוסברה ובוטנים. סלט קר וקליל עם טעמים אקזוטיים מיוחדים
15 דקות עבודה ויש לכם סלט פומלה תאילנדי מטריף עם מלפפונים, פלפל חריף, כוסברה ובוטנים. סלט קר וקליל עם טעמים אקזוטיים מיוחדים
- נעמה פלד
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 255.2 קק״ל 510.4 קק״לפחמימות 25.1 גרם 50.3 גרםשומן 15.8 גרם 31.5 גרםנתרן 512.4 מ״ג 1024.8 מ״גחלבון 4.0 גרם 8.0 גרםסיבים תזונתיים 5.1 גרם 10.3 גרםשומן רווי 2.2 גרם 4.3 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 90.8 מ״ג 181.5 מ״גברזל 2.4 מ״ג 4.7 מ״גאשלגן 583.2 מ״ג 1166.4 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 1.3 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 15 דק׳כולל 15 דק׳
-
קלוריות255
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 255.2 קק״ל 510.4 קק״לפחמימות 25.1 גרם 50.3 גרםשומן 15.8 גרם 31.5 גרםנתרן 512.4 מ״ג 1024.8 מ״גחלבון 4.0 גרם 8.0 גרםסיבים תזונתיים 5.1 גרם 10.3 גרםשומן רווי 2.2 גרם 4.3 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 90.8 מ״ג 181.5 מ״גברזל 2.4 מ״ג 4.7 מ״גאשלגן 583.2 מ״ג 1166.4 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 1.3 מ״גסגור
מרכיבים 13 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 15 דק׳ | קלוריות 255 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים



אופן הכנה
- מכינים את הסלט: קולפים את המלפפונים, חוצים אותם לאורך, מסירים את הליבה הרכה עם הגרעינים בעזרת כפית ופורסים לפרוסות דקות. מעבירים לקערה גדולה.
צילום: שניר גואטה צילום: שניר גואטה צילום: שניר גואטה - מקלפים את הפומלה (כולל הקליפה הלבנה שסביב בשר הפומלה) ומפרקים את הפלחים לחתיכות קטנות. מוסיפים לקערה עם המלפפונים.
צילום: שניר גואטה צילום: שניר גואטה - מוסיפים לקערה את הבצל, הנענע, הכוסברה והפלפל הירוק החריף.
- מכינים את הרוטב: מערבבים היטב בקערה נפרדת (או בצנצנת סגורה היטב עם מכסה ולשקשק אותה) את שמן הזית, הלימון, הסוכר, השום, המלח והפלפל. שופכים את הרוטב בתוך קערת הסלט ומערבבים היטב.
צילום: שניר גואטה צילום: שניר גואטה צילום: שניר גואטה צילום: שניר גואטה צילום: שניר גואטה צילום: שניר גואטה - מפזרים מעל את הבוטנים ומגישים מיד.
צילום: שניר גואטה צילום: שניר גואטה צילום: שניר גואטה
אופן הכנה
- מכינים את הסלט: קולפים את המלפפונים, חוצים אותם לאורך, מסירים את הליבה הרכה עם הגרעינים בעזרת כפית ופורסים לפרוסות דקות. מעבירים לקערה גדולה.
- מקלפים את הפומלה (כולל הקליפה הלבנה שסביב בשר הפומלה) ומפרקים את הפלחים לחתיכות קטנות. מוסיפים לקערה עם המלפפונים.
- מוסיפים לקערה את הבצל, הנענע, הכוסברה והפלפל הירוק החריף.
- מכינים את הרוטב: מערבבים היטב בקערה נפרדת (או בצנצנת סגורה היטב עם מכסה ולשקשק אותה) את שמן הזית, הלימון, הסוכר, השום, המלח והפלפל. שופכים את הרוטב בתוך קערת הסלט ומערבבים היטב.
- מפזרים מעל את הבוטנים ומגישים מיד.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?
כן