רקע דוד משה

סלט פסטה עם ירקות, אנשובי וויניגרט לימוני של תמרה אהרוני

תמרה אהרוני מכינה סלט פסטה עם שעועית ירוקה ועגבניות שרי. השדרוג האמיתי הוא הרוטב: ויניגרט לימוני עם חרדל שמשתלב נהדר עם האנשובי שבסלט
תמרה אהרוני מכינה סלט פסטה עם שעועית ירוקה ועגבניות שרי. השדרוג האמיתי הוא הרוטב: ויניגרט לימוני עם חרדל שמשתלב נהדר עם האנשובי שבסלט
  • תמרה אהרוני
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    984
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 983.8 קק״ל 1967.7 קק״ל
    פחמימות 535.8 גרם 1071.6 גרם
    שומן 39.5 גרם 79.0 גרם
    נתרן 1237.6 מ״ג 2475.1 מ״ג
    חלבון 26.6 גרם 53.1 גרם
    סיבים תזונתיים 8.6 גרם 17.1 גרם
    שומן רווי 3.6 גרם 7.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 206.4 מ״ג 412.8 מ״ג
    ברזל 4.6 מ״ג 9.2 מ״ג
    אשלגן 1417.0 מ״ג 2833.9 מ״ג
    אבץ 2.6 מ״ג 5.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    984
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 983.8 קק״ל 1967.7 קק״ל
    פחמימות 535.8 גרם 1071.6 גרם
    שומן 39.5 גרם 79.0 גרם
    נתרן 1237.6 מ״ג 2475.1 מ״ג
    חלבון 26.6 גרם 53.1 גרם
    סיבים תזונתיים 8.6 גרם 17.1 גרם
    שומן רווי 3.6 גרם 7.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 206.4 מ״ג 412.8 מ״ג
    ברזל 4.6 מ״ג 9.2 מ״ג
    אשלגן 1417.0 מ״ג 2833.9 מ״ג
    אבץ 2.6 מ״ג 5.2 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מבשלים את הפסטה בסיר עם מים מומלחים לפי הוראות היצרן.
  2. על קרש חיתוך חותכים את עגבניות השרי לאורכן, פורסים דק את הצנוניות, חותכים את הפלפלים הקלויים לרצועות דקות.
  3. חולטים את השעועית הירוקה במים רותחים כדקה. מסננים ושומרים בצד.
  4. קוצצים דק את האנשובי.
  5. מערבבים את כל מרכיבי הסלט בקערה גדולה.
  6. מערבבים את כל חומרי הרוטב בקערית קטנה או בצנצנת. מתבלים איתו את הסלט, טועמים ומתקנים תיבול.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סלט פסטה עם ירקות, אנשובי וויניגרט לימוני של תמרה אהרוני

הכנתם את המתכון?

כן

תגובה (1)

Avatar

    Avatar
    Yehudit Gilead

    פסטה, גם לסלט, לא שוטפים. הרוטב ייספג רק כשהפסטה חמה. רוב סלטי הפסטה חסרי טעם בדיוק מהסיבה הזו. כי לא משנה מה מוסיפים בתוספות, אם הרוטב לא נספג הטעם חלול ומשעמם. מספיגים כשחם, מקררים, ואז מצרפים תוספות. רוטב קר לפסטה חמה. למשל לבשל על אש ממש נמוכה שמן זית עם קליפות לימון, עלי מרווה, פלפל צ’ילי טרי ושומים. לבשל על סף רתיחה כמה דקות עד שהשום מתרכך. לסנן ולקרר. להוסיף לפסטה החמה שייספג.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות