סלט קולסלואו אסיאתי מוגש בכוסות טאקו

שי-לי ליפא מכינה סלט קולסלואו אסיאתי מרענן עם כרוב, גזר ועוד המון ירקות. מגישים את הסלט בכוסות טאקו קראנצ'יות ואכילות
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    25 דקות
  • זמן כולל
    25 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    19

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות. פורסים את הכרוב והפלפל האדום לרצועות דקות, ואת הגזר לגפרורים דקים. קוצצים את הבצל הירוק, הכוסברה, השום והג’ינג’ר.
  2. מכינים את כוסות הטאקו: עוטפים את הטורטיות במגבת לחה ומחממים כ-1/2 דקה במיקרוגל ומשמנים בתרסיס השמן. מניחים כל טורטייה בתוך קערה חסינת חום בקוטר 10 ס”מ ויוצרים צורה של סלסילה.
  3. אופים 9-8 דקות עד שהטורטיות זהובות. מצננים היטב.
  4. מכינים את הסלט: מערבבים את רכיבי הרוטב בקערה גדולה עד שהסוכר נמס. מוסיפים את הירקות והשומשום ומערבבים היטב. טועמים ומתקנים את התיבול.
  5. ממלאים את כוסות הטאקו בסלט ללא רוטב. מגישים מיד.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 12 מנות
קלוריות 1236.2 קק״ל 14833.9 קק״ל
פחמימות 1182.8 גרם 14193.1 גרם
שומן 1180.9 גרם 14170.3 גרם
נתרן 1435.2 מ״ג 17222.1 מ״ג
חלבון 1178.8 גרם 14145.8 גרם
סיבים תזונתיים 1179.8 גרם 14157.1 גרם
שומן רווי 1177.6 גרם 14130.6 גרם
כולסטרול 1177.2 מ״ג 14126.4 מ״ג
סידן 1214.5 מ״ג 14574.1 מ״ג
ברזל 1177.8 מ״ג 14133.8 מ״ג
אשלגן 1409.4 מ״ג 16912.2 מ״ג
אבץ 1177.3 מ״ג 14127.9 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody