סלט קולסלואו אסיאתי של ישראל אהרוני

כל אחד צריך שיהיה לו במאגר המתכונים מתכון מעולה לסלט כרוב. אהרוני משתף במתכון המנצח שלו, סלט קולסלואו אסיאתי עם שפע ירקות ורוטב חמצמץ
כל אחד צריך שיהיה לו במאגר המתכונים מתכון מעולה לסלט כרוב. אהרוני משתף במתכון המנצח שלו, סלט קולסלואו אסיאתי עם שפע ירקות ורוטב חמצמץ
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    173
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 173.4 קק״ל 693.6 קק״ל
    פחמימות 21.4 גרם 85.4 גרם
    שומן 6.7 גרם 26.7 גרם
    נתרן 209.3 מ״ג 837.3 מ״ג
    חלבון 6.3 גרם 25.2 גרם
    סיבים תזונתיים 8.3 גרם 33.4 גרם
    שומן רווי 0.8 גרם 3.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 133.5 מ״ג 534.0 מ״ג
    ברזל 2.4 מ״ג 9.7 מ״ג
    אשלגן 796.5 מ״ג 3186.2 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 3.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    173
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 173.4 קק״ל 693.6 קק״ל
    פחמימות 21.4 גרם 85.4 גרם
    שומן 6.7 גרם 26.7 גרם
    נתרן 209.3 מ״ג 837.3 מ״ג
    חלבון 6.3 גרם 25.2 גרם
    סיבים תזונתיים 8.3 גרם 33.4 גרם
    שומן רווי 0.8 גרם 3.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 133.5 מ״ג 534.0 מ״ג
    ברזל 2.4 מ״ג 9.7 מ״ג
    אשלגן 796.5 מ״ג 3186.2 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 3.5 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

סלט


אופן הכנה

  1. מכינים את הירקות: במעבד מזון עם דיסקית פריסה דקה פורסים את שני סוגי הכרוב.
  2. מחליפים לדיסקית גירור עבה ומעבדים את הגזר ואת הסלק.
  3. קוצצים דק בעזרת סכין את הבצל הירוק, הכוסברה והפלפל החריף.
  4. מכינים את הרוטב: מגררים את השום והג’ינג’ר במיקרופליין. אפשר לכתוש את השום באמצעות כותש השום המושלם הזה.
  5. מערבבים את כל מרכיבי הרוטב בקערית.
  6. יוצקים על הסלט, מערבבים היטב, מפזרים מעל את האגוזים ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סלט קולסלואו אסיאתי של ישראל אהרוני

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

תגיות