סלט קולסלואו אסיאתי של ישראל אהרוני

כל אחד צריך שיהיה לו במאגר המתכונים מתכון מעולה לסלט כרוב. אהרוני משתף במתכון המנצח שלו, סלט קולסלואו אסיאתי עם שפע ירקות ורוטב חמצמץ
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    10 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    14

מצרכים

סלט

אופן הכנה

  1. מכינים את הירקות: במעבד מזון עם דיסקית פריסה דקה פורסים את שני סוגי הכרוב.
  2. מחליפים לדיסקית גירור עבה ומעבדים את הגזר ואת הסלק.
  3. קוצצים דק בעזרת סכין את הבצל הירוק, הכוסברה והפלפל החריף.
  4. מכינים את הרוטב: מגררים את השום והג’ינג’ר במיקרופליין.
  5. מערבבים את כל מרכיבי הרוטב בקערית.
  6. יוצקים על הסלט, מערבבים היטב, מפזרים מעל את האגוזים ומגישים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 209.4 קק״ל 837.5 קק״ל
פחמימות 27.2 גרם 108.8 גרם
שומן 6.9 גרם 27.5 גרם
נתרן 954.2 מ״ג 3816.6 מ״ג
חלבון 8.2 גרם 32.6 גרם
סיבים תזונתיים 11.1 גרם 44.2 גרם
שומן רווי 0.8 גרם 3.1 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 194.8 מ״ג 779.1 מ״ג
ברזל 3.5 מ״ג 14.0 מ״ג
אשלגן 1088.6 מ״ג 4354.4 מ״ג
אבץ 1.2 מ״ג 4.7 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody