סלט שהוא חגיגת ראש השנה – סלט גזר, סלק, רימון ותפוח

סלט צבעוני, פריך ורענן - מושלם לשולחן ארוחת החג! סלט גזר, סלק, תפוחים וגרעיני רימון, ברוטב מתקתק וקליל של שמן זית, דבש, חומץ בלסמי ולימון
סלט צבעוני, פריך ורענן - מושלם לשולחן ארוחת החג! סלט גזר, סלק, תפוחים וגרעיני רימון, ברוטב מתקתק וקליל של שמן זית, דבש, חומץ בלסמי ולימון
  • יעל טל
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    313
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 312.6 קק״ל 1250.2 קק״ל
    פחמימות 47.9 גרם 191.4 גרם
    שומן 10.9 גרם 43.5 גרם
    נתרן 493.3 מ״ג 1973.3 מ״ג
    חלבון 3.0 גרם 12.0 גרם
    סיבים תזונתיים 8.9 גרם 35.5 גרם
    שומן רווי 1.5 גרם 5.9 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 78.7 מ״ג 314.8 מ״ג
    ברזל 1.6 מ״ג 6.4 מ״ג
    אשלגן 732.4 מ״ג 2929.7 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 1.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    313
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 312.6 קק״ל 1250.2 קק״ל
    פחמימות 47.9 גרם 191.4 גרם
    שומן 10.9 גרם 43.5 גרם
    נתרן 493.3 מ״ג 1973.3 מ״ג
    חלבון 3.0 גרם 12.0 גרם
    סיבים תזונתיים 8.9 גרם 35.5 גרם
    שומן רווי 1.5 גרם 5.9 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 78.7 מ״ג 314.8 מ״ג
    ברזל 1.6 מ״ג 6.4 מ״ג
    אשלגן 732.4 מ״ג 2929.7 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 1.7 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

סלט

רוטב

קישוט

  • 1 חופן נענע
    או כוסברה קצוצה

אופן הכנה

  1. קולפים את הגזרים, הסלקים והתפוחים וחותכים לג’וליאנים (מקלות דקים וארוכים). מעבירים לקערת ההגשה.
  2. מוסיפים את גרעיני הרימון.
  3. משקשקים בצנצנת סגורה את כל חומרי הרוטב עד לאיחוד, טועמים ומתקנים תיבול לפי הטעם.
  4. מוזגים את הרוטב על הירקות והפירות שבקערה, מערבבים היטב ומגישים.

    מוזגים את הרוטב, מערבבים היטב ומגישים
    סלט מושלם לראש השנה - סלק, תפוח, פשוט מוזגים את הרוטב, מערבבים היטב ומגישים

הערות

  • אפשר ואפילו כדאי להוסיף לסלט 1 קולורבי קטן קלוף וחתוך לג'וליאנים
  • אפשר להוסיף לסלט אגוזי פקאן מסוכרים או אגוזי מלך
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סלט שהוא חגיגת ראש השנה – סלט גזר, סלק, רימון ותפוח

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

      Avatar
      Foody Foody

      לא מומלץ להכין סלט יום לפני ההגשה. הירקות נראים “עייפים” ומאבדים מפריכותם. שנה טובה!

קטגוריות

אביזרים

טכניקות