
-
זמן הכנה20 דקות
-
זמן כולל30 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים20
מצרכים
עוף
-
2 כפות שמן קנולה
-
300 גרם עוף טחון
-
1 כף שורש ג’ינג’רקצוץ דק
-
1 כף סוכר חום בהיר דמררה
-
2 שיני שוםקצוצות דק
-
1/2 פלפל צ’ילי אדום בינוני
-
3 כפות רוטב סויהמזרח מערב
רוטב
-
4 כפות חמאת בוטנים חלקה
-
4 כפות מיץ לייםאו לימון
-
3 כפות רוטב סויהמזרח מערב
-
3 כפות רוטב דגיםמזרח מערב
-
1 1/2 ס"מ שורש ג’ינג’ר
-
2 שיני שום
-
1/2 פלפל צ’ילי אדום בינוני
אופן הכנה
- בווק או מחבת מחממים את השמן.
- מוסיפים את הצ’ילי, הג’ינג’ר והשום ומטגנים כ-2-3 דק’ תוך עדי ערבוב.
- מוסיפים את העוף ומטגנים תוך כדי מעיכה והפרדה לפירורים. מבשלים עד שכל העוף מלבין.
- מוסיפים את הסויה ומטגנים כ-2 דק נוספות תוך כדי ערבוב בכף עץ.
- במעבד מזון או בקערית קטנה מערבבים היטב את מרכיבי הרוטב עד שאחיד. אם לא משתמשים במעבד מזון יש לקצוץ דק את השום, הג’ינג’ר והצ’ילי.
- בקערה גדולה שמים את הסלק, הגזר, הגמבה והמלפפונים.
- מוסיפים את הרוטב ומערבבים היטב.
- עורמים מעל את הנענע והכוסברה ומערבבים.
- מוסיפים מעל הסלט את העוף הקצוץ ומגישים בקערה יפה לסלט.
תוכן נוסף
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
4
מנות
קלוריות
409.8
קק״ל
1639.2
קק״ל
פחמימות
20.8
גרם
83.4
גרם
שומן
24.0
גרם
96.2
גרם
נתרן
1494.6
מ״ג
5978.3
מ״ג
חלבון
24.6
גרם
98.2
גרם
סיבים תזונתיים
6.4
גרם
25.6
גרם
שומן רווי
4.6
גרם
18.5
גרם
כולסטרול
64.5
מ״ג
258.0
מ״ג
סידן
94.1
מ״ג
376.4
מ״ג
ברזל
2.8
מ״ג
11.3
מ״ג
אשלגן
1201.3
מ״ג
4805.0
מ״ג
אבץ
2.4
מ״ג
9.5
מ״ג
תגובות (19)
המאכל האהוב על החייילת שלי,
חולה על סלטים עוד אחד לאוסף