סלט שורשים ועוף ברוטב בוטנים אסייתי

סלט ירקות שורש מרענן וטעים עם עוף צלוי ועסיסי ברוטב בוטנים אסייתי שהופך אותו לארוחה מלאה ובריאה. הוא טעים בטירוף גם קר וגם חם
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    19

מצרכים

עוף

רוטב

סלט

אופן הכנה

  1. בווק או מחבת מחממים את השמן.
  2. מוסיפים את הצ’ילי, הג’ינג’ר והשום ומטגנים כ-2-3 דק’ תוך עדי ערבוב.
  3. מוסיפים את העוף ומטגנים תוך כדי מעיכה והפרדה לפירורים. מבשלים עד שכל העוף מלבין.
  4. מוסיפים את הסויה ומטגנים כ-2 דק נוספות תוך כדי ערבוב.
  5. במעבד מזון או בקערית קטנה מערבבים היטב את מרכיבי הרוטב עד שאחיד. אם לא משתמשים במעבד מזון יש לקצוץ דק את השום, הג’ינג’ר והצ’ילי.
  6. בקערה גדולה שמים את הסלק, הגזר, הגמבה והמלפפונים.
  7. מוסיפים את הרוטב ומערבבים היטב.
  8. עורמים מעל את הנענע והכוסברה ומערבבים.
  9. מוסיפים מעל הסלט את העוף הקצוץ ומגישים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 380.7 קק״ל 1522.9 קק״ל
פחמימות 16.4 גרם 65.6 גרם
שומן 24.0 גרם 95.9 גרם
נתרן 2279.1 מ״ג 9116.3 מ״ג
חלבון 24.6 גרם 98.4 גרם
סיבים תזונתיים 6.4 גרם 25.7 גרם
שומן רווי 4.8 גרם 19.1 גרם
כולסטרול 64.5 מ״ג 258.0 מ״ג
סידן 96.0 מ״ג 384.0 מ״ג
ברזל 2.9 מ״ג 11.7 מ״ג
אשלגן 1188.5 מ״ג 4754.1 מ״ג
אבץ 2.4 מ״ג 9.4 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (3)

    Avatar
    דינה דירוא

    יצא קצת מלוח מידיי. הורדתי רוטב ל-1 כף רוטב דגים

      Avatar
      Foody Foody

      תיקנו את המתכון. תודה על ההערה!

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody