
סלט שורשים צבעוני וחגיגי ברוטב וויניגרט עם אגוזי קשיו
מתכון להכנת סלט שורשים צבעוני ופריך עם רוטב וויניגרט חמצמץ ותוספת אגוזי קשיו קלויים - מקור טעים ונפלא לוויטמינים ומינרלים בארוחה.
מתכון להכנת סלט שורשים צבעוני ופריך עם רוטב וויניגרט חמצמץ ותוספת אגוזי קשיו קלויים - מקור טעים ונפלא לוויטמינים ומינרלים בארוחה.
- ניצן סוסיד
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 486.6 קק״ל 2919.4 קק״לפחמימות 27.1 גרם 162.4 גרםשומן 39.4 גרם 236.5 גרםנתרן 724.4 מ״ג 4346.3 מ״גחלבון 4.2 גרם 25.1 גרםסיבים תזונתיים 7.4 גרם 44.2 גרםשומן רווי 6.9 גרם 41.2 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 68.4 מ״ג 410.5 מ״גברזל 1.3 מ״ג 7.9 מ״גאשלגן 791.4 מ״ג 4748.5 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 2.6 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 15 דק׳כולל 17 דק׳
-
קלוריות487
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 486.6 קק״ל 2919.4 קק״לפחמימות 27.1 גרם 162.4 גרםשומן 39.4 גרם 236.5 גרםנתרן 724.4 מ״ג 4346.3 מ״גחלבון 4.2 גרם 25.1 גרםסיבים תזונתיים 7.4 גרם 44.2 גרםשומן רווי 6.9 גרם 41.2 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 68.4 מ״ג 410.5 מ״גברזל 1.3 מ״ג 7.9 מ״גאשלגן 791.4 מ״ג 4748.5 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 2.6 מ״גסגור
מרכיבים 11 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 17 דק׳ | קלוריות 487 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים


רוטב
-
1 כוס שמן זית עדין
-
1/2 כוס חומץ בן יין לבן
-
2 כפות חרדל דיז’ון
-
3 כפות דבש טבעי
-
2 שיני שוםקצוצות
-
1 כפית מלח דקאו לפי הטעם
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוסאו לפי הטעם
הגשה
-
1 חופן אגוזי קשיו קלויים

אופן הכנה
- קולפים את הסלקים, הקולורבי והגזרים וחותכים אותם לרצועות דקות.
חותכים את הגזר, הקולורבי והסלק לרצועות דקות. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: ענת לבל - מערבבים בקערה את כל מרכיבי הרוטב.
מערבבים בקערה את כל מרכיבי הרוטב. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: ענת לבל - מערבבים בקערה את כל הירקות, יוצקים מעל את הרוטב ומערבבים היטב.
- מפזרים מעל את הקשיו ומגישים.


אופן הכנה
- קולפים את הסלקים, הקולורבי והגזרים וחותכים אותם לרצועות דקות.
- מערבבים בקערה את כל מרכיבי הרוטב.
- מערבבים בקערה את כל הירקות, יוצקים מעל את הרוטב ומערבבים היטב.
- מפזרים מעל את הקשיו ומגישים.
בשיתוף עם יד מרדכי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
האם מדובר בסלק חי, טרי ולא מבושל?
חי, טרי וקלוף!