סלט שורשים של תמרה אהרוני

סלט שורשים הוא אופציה מצוינת לשדרוג כל ארוחה. תמרה אהרוני מכינה גרסה צבעונית במיוחד עם רוטב חמצמץ משגע של שמן זית, חומץ בלסמי ולימון
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    15 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    13

מצרכים

סלט

רוטב

אופן הכנה

  1. חותכים את הירקות לגפרורים. קוצצים גס או שוברים את האגוזים. כותשים את השום.
  2. שמים את הירקות בקערה. מערבבים את חומרי הרוטב בצנצנת.
  3. מוסיפים את הרוטב לירקות ומערבבים היטב.
  4. מוסיפים את עלי הכוסברה והאגוזים, מערבבים היטב, מתקנים את התיבול ומגישים.

הערות

  • על מנת שהסלט יהיה טבעוני, מחליפים את הדבש בסילאן

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 2 מנות
קלוריות 462.0 קק״ל 924.0 קק״ל
פחמימות 34.9 גרם 69.9 גרם
שומן 33.0 גרם 66.0 גרם
נתרן 1108.8 מ״ג 2217.6 מ״ג
חלבון 6.7 גרם 13.4 גרם
סיבים תזונתיים 10.6 גרם 21.3 גרם
שומן רווי 4.3 גרם 8.6 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 112.6 מ״ג 225.1 מ״ג
ברזל 2.0 מ״ג 4.1 מ״ג
אשלגן 1118.3 מ״ג 2236.5 מ״ג
אבץ 0.6 מ״ג 1.1 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody