סלט שורשים של תמרה אהרוני

סלט שורשים הוא אופציה מצוינת לשדרוג כל ארוחה. תמרה אהרוני מכינה גרסה צבעונית במיוחד עם רוטב חמצמץ משגע של שמן זית, חומץ בלסמי ולימון
סלט שורשים הוא אופציה מצוינת לשדרוג כל ארוחה. תמרה אהרוני מכינה גרסה צבעונית במיוחד עם רוטב חמצמץ משגע של שמן זית, חומץ בלסמי ולימון
  • תמרה אהרוני
שמרו
כשר
13 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    392
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 392.4 קק״ל 784.7 קק״ל
    פחמימות 35.3 גרם 70.6 גרם
    שומן 25.1 גרם 50.2 גרם
    נתרן 1108.8 מ״ג 2217.6 מ״ג
    חלבון 6.6 גרם 13.3 גרם
    סיבים תזונתיים 10.6 גרם 21.2 גרם
    שומן רווי 3.2 גרם 6.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 106.3 מ״ג 212.6 מ״ג
    ברזל 1.9 מ״ג 3.9 מ״ג
    אשלגן 1107.3 מ״ג 2214.6 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 1.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    392
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 392.4 קק״ל 784.7 קק״ל
    פחמימות 35.3 גרם 70.6 גרם
    שומן 25.1 גרם 50.2 גרם
    נתרן 1108.8 מ״ג 2217.6 מ״ג
    חלבון 6.6 גרם 13.3 גרם
    סיבים תזונתיים 10.6 גרם 21.2 גרם
    שומן רווי 3.2 גרם 6.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 106.3 מ״ג 212.6 מ״ג
    ברזל 1.9 מ״ג 3.9 מ״ג
    אשלגן 1107.3 מ״ג 2214.6 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 1.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
13 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

סלט

רוטב


אופן הכנה

  1. חותכים את הירקות לגפרורים, ניתן להיעזר במדולינה. קוצצים גס או שוברים את האגוזים. כותשים את השום.
  2. שמים את הירקות בקערת סלט יפה. מערבבים את חומרי הרוטב בצנצנת.
  3. מוסיפים את הרוטב לירקות ומערבבים היטב.
  4. מוסיפים את עלי הכוסברה והאגוזים, מערבבים היטב, מתקנים את התיבול ומגישים.

הערות

  • על מנת שהסלט יהיה טבעוני, מחליפים את הדבש בסילאן
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סלט שורשים של תמרה אהרוני

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות