סלט שעועית יווני

אם אתם מתכננים שולחן מלא בסלטים, אל תפספסו את הסלט של הסבתא היווניה של שי-לי ליפא. סלט שעועית לבנה עם בצל סגול ופטרוזיליה בתיבול שמן זית ולימון
1 Loading... 5
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    5 דקות
  • זמן כולל
    שעה
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    8

מצרכים

אופן הכנה

  1. מבשלים שעועית בסיר עם הרבה מים ללא מלח כשעה, עד שהיא מתרככת. מסננים היטב ומעבירים לקערה.
  2. קוצצים דק בצל סגול ופטרוזיליה.
  3. מוסיפים לקערה עם השעועית את שאר החומרים ומערבבים. טועמים ומתקנים תיבול.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 6 מנות
קלוריות 173.6 קק״ל 1041.3 קק״ל
פחמימות 11.4 גרם 68.2 גרם
שומן 10.8 גרם 64.6 גרם
נתרן 523.5 מ״ג 3141.1 מ״ג
חלבון 1.0 גרם 5.9 גרם
סיבים תזונתיים 0.6 גרם 3.3 גרם
שומן רווי 1.5 גרם 8.8 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 17.3 מ״ג 103.9 מ״ג
ברזל 0.7 מ״ג 4.2 מ״ג
אשלגן 82.4 מ״ג 494.5 מ״ג
אבץ 0.1 מ״ג 0.7 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody