סלט שעועית יווני

אם אתם מתכננים שולחן מלא בסלטים, אל תפספסו את הסלט של הסבתא היווניה של שי-לי ליפא. סלט שעועית לבנה עם בצל סגול ופטרוזיליה בתיבול שמן זית ולימון
אם אתם מתכננים שולחן מלא בסלטים, אל תפספסו את הסלט של הסבתא היווניה של שי-לי ליפא. סלט שעועית לבנה עם בצל סגול ופטרוזיליה בתיבול שמן זית ולימון
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 5 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    185
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 185.0 קק״ל 1110.3 קק״ל
    פחמימות 11.2 גרם 67.3 גרם
    שומן 12.1 גרם 72.8 גרם
    נתרן 523.6 מ״ג 3141.8 מ״ג
    חלבון 1.0 גרם 5.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.5 גרם 3.0 גרם
    שומן רווי 1.7 גרם 10.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 16.5 מ״ג 98.8 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 4.2 מ״ג
    אשלגן 77.4 מ״ג 464.7 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 5 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    185
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 185.0 קק״ל 1110.3 קק״ל
    פחמימות 11.2 גרם 67.3 גרם
    שומן 12.1 גרם 72.8 גרם
    נתרן 523.6 מ״ג 3141.8 מ״ג
    חלבון 1.0 גרם 5.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.5 גרם 3.0 גרם
    שומן רווי 1.7 גרם 10.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 16.5 מ״ג 98.8 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 4.2 מ״ג
    אשלגן 77.4 מ״ג 464.7 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.7 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מבשלים שעועית בסיר עם הרבה מים ללא מלח כשעה, עד שהיא מתרככת. מסננים היטב ומעבירים לקערה.
  2. קוצצים דק בצל סגול ופטרוזיליה.
  3. מוסיפים לקערה עם השעועית את שאר החומרים ומערבבים. טועמים ומתקנים תיבול.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סלט שעועית יווני

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות