סלט שעועית מש עם עשבי תיבול וכרובית אפויה

השף שגב משה מלמד להכין סלט שעועית מש עם כרובית אפויה והרבה עשבי תיבול. סלט קליל, בריא וטעים שמתאים גם לטבעונים
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    25 דקות
  • זמן כולל
    5 שעות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    13

מצרכים

אופן הכנה

  1. משרים את השעועית מראש למשך 5 שעות ומבשלים במים רותחים עד שהשעועית רכה.
  2. מחממים את התנור ל-180 מעלות. פורסים נייר כסף, מניחים מעל נייר אפייה ומעליו כרובית. יוצקים מעט שמן זית, מתבלים במלח ופלפל ועוטפים היטב. אופים את הכרובית עד שהיא מתרככת ומזהיבה.
  3. קוצצים את הכרובית האפויה ומעבירים לקערת ערבוב גדולה. מוסיפים את שעועית המש.
  4. קוצצים את עשבי התיבול, חותכים את האפרסקים לקוביות קטנות.
  5. מוסיפים לקערה את המיץ וגרידת הלימון, שמן הזית והאפרסקים ומערבבים היטב.
  6. מוסיפים את עשבי התיבול ומערבבים שוב.
  7. מתקנים את התיבול ומגישים.
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 542.7 קק״ל 2170.7 קק״ל
פחמימות 70.0 גרם 280.0 גרם
שומן 18.9 גרם 75.8 גרם
נתרן 452.7 מ״ג 1810.8 מ״ג
חלבון 26.7 גרם 106.9 גרם
סיבים תזונתיים 18.6 גרם 74.6 גרם
שומן רווי 2.5 גרם 9.9 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 192.2 מ״ג 768.8 מ״ג
ברזל 8.9 מ״ג 35.5 מ״ג
אשלגן 1676.2 מ״ג 6704.9 מ״ג
אבץ 3.0 מ״ג 11.9 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (1)

    Avatar
    אורי צ'ציק

    קציצות. לא ממש קשור למתכון שלמעלה.

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody