קצפת עם תותים ונשיקות מרנג של תמרה אהרוני

תמרה אהרוני לא חושבת שצריך לעבוד קשה כדי להכין קינוח מרשים וטעים, ומלמדת איך מכינים קצפת עם תותים ונשיקות מרנג שאי אפשר להפסיק לזלול
תמרה אהרוני לא חושבת שצריך לעבוד קשה כדי להכין קינוח מרשים וטעים, ומלמדת איך מכינים קצפת עם תותים ונשיקות מרנג שאי אפשר להפסיק לזלול
  • תמרה אהרוני
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    280
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 279.5 קק״ל 1118.0 קק״ל
    פחמימות 14.5 גרם 57.9 גרם
    שומן 23.8 גרם 95.0 גרם
    נתרן 0.6 מ״ג 2.2 מ״ג
    חלבון 1.5 גרם 6.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.6 גרם
    שומן רווי 14.4 גרם 57.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 2.1 מ״ג 8.6 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.1 מ״ג
    אשלגן 9.6 מ״ג 38.2 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    280
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 279.5 קק״ל 1118.0 קק״ל
    פחמימות 14.5 גרם 57.9 גרם
    שומן 23.8 גרם 95.0 גרם
    נתרן 0.6 מ״ג 2.2 מ״ג
    חלבון 1.5 גרם 6.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.6 גרם
    שומן רווי 14.4 גרם 57.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 2.1 מ״ג 8.6 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.1 מ״ג
    אשלגן 9.6 מ״ג 38.2 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. חותכים את התותים לחצאים.
  2. מניחים את התותים, מיץ התפוזים ו-2 כפות סוכר בקערה, מערבבים ומשרים ל-30 דקות.
  3. במיקסר עם וו בלון מקציפים את השמנת עם שארית הסוכר, תמצית הווניל וגרידת הלימון.
  4. מסננים את התותים מהמשרה ושומרים אותו בצד.
  5. בקערה גדולה מערבבים את התותים והמרנגים, מעליהם שמים את הקצפת ויוצקים קצת מנוזל המשרה. מגישים מיד.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קצפת עם תותים ונשיקות מרנג של תמרה אהרוני

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות