קצפת עם תותים ונשיקות מרנג של תמרה אהרוני

תמרה אהרוני לא חושבת שצריך לעבוד קשה כדי להכין קינוח מרשים וטעים, ומלמדת איך מכינים קצפת עם תותים ונשיקות מרנג שאי אפשר להפסיק לזלול
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    45 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    7

מצרכים

אופן הכנה

  1. חותכים את התותים לחצאים.
  2. מניחים את התותים, מיץ התפוזים ו-2 כפות סוכר בקערה, מערבבים ומשרים ל-30 דקות.
  3. במיקסר עם וו בלון מקציפים את השמנת עם שארית הסוכר, תמצית הווניל וגרידת הלימון.
  4. מסננים את התותים מהמשרה ושומרים אותו בצד.
  5. בקערה גדולה מערבבים את התותים והמרנגים, מעליהם שמים את הקצפת ויוצקים קצת מנוזל המשרה. מגישים מיד.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 74.0 קק״ל 295.9 קק״ל
פחמימות 18.3 גרם 73.2 גרם
שומן 0.0 גרם 0.0 גרם
נתרן 0.6 מ״ג 2.5 מ״ג
חלבון 0.0 גרם 0.2 גרם
סיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.6 גרם
שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 2.2 מ״ג 8.8 מ״ג
ברזל 0.0 מ״ג 0.2 מ״ג
אשלגן 9.7 מ״ג 38.7 מ״ג
אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody