סלט תירס וקרפצ’יו דג

השף שגב משה מכין סלט תירס וקרפצ'יו דג עם תוספת עגבניות שרי צהובות, צ'ילי חריף, עשבי תיבול ורוטב סויה. סלט קליל, בריא, טעים ופשוט להכנה
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    15 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    14

מצרכים

אופן הכנה

  1. חותכים את הדג לחתיכות בגודל ביס.
  2. מכינים את כל הירקות לסלט: מבשלים את התירס ומגלחים את הגרעינים. חותכים את עגבניות השרי לחצאים. פורסים את הצ’ילי לטבעות. חותכים את הבצל הירוק לרצועות דקיקות. קוצצים את הכוסברה. חותכים את החסה לרצועות דקות.
  3. שמים בקערת ערבוב גדולה את התירס, העגבניות והדג.
  4. מערבבים את המיץ וגרידת הליים עם הסוכר ומוסיפים לקערה. מוסיפים את שמן הזית, הצ’ילי, הבצל הירוק, עשבי התיבול והסויה ומערבבים.
  5. שמים את הסלט במרכז צלחת ההגשה, מערימים מעל את החסה ומגישים.
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 2 מנות
קלוריות 445.3 קק״ל 890.7 קק״ל
פחמימות 49.2 גרם 98.3 גרם
שומן 17.1 גרם 34.1 גרם
נתרן 1106.9 מ״ג 2213.9 מ״ג
חלבון 33.4 גרם 66.8 גרם
סיבים תזונתיים 6.6 גרם 13.2 גרם
שומן רווי 1.6 גרם 3.1 גרם
כולסטרול 64.5 מ״ג 129.0 מ״ג
סידן 73.9 מ״ג 147.9 מ״ג
ברזל 1.7 מ״ג 3.4 מ״ג
אשלגן 841.1 מ״ג 1682.3 מ״ג
אבץ 0.8 מ״ג 1.5 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

Avatar