סלמון בזיגוג חרדל וסילאן והכל במכשיר אחד
ארוחת צהריים או ערב מזינה ברבע שעה? זה אפשרי! קבלו מתכון לסלמון נימוח בזיגוג סילאן וחרדל בהכנה במכשיר אחד ללא צורך בתנור. ארוחה בריאה וטעימה במינימום זמן
ארוחת צהריים או ערב מזינה ברבע שעה? זה אפשרי! קבלו מתכון לסלמון נימוח בזיגוג סילאן וחרדל בהכנה במכשיר אחד ללא צורך בתנור. ארוחה בריאה וטעימה במינימום זמן
- Ninja
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1073.8 קק״ל 2147.7 קק״לפחמימות 22.8 גרם 45.7 גרםשומן 45.0 גרם 90.1 גרםנתרן 2150.1 מ״ג 4300.2 מ״גחלבון 140.3 גרם 280.6 גרםסיבים תזונתיים 0.4 גרם 0.7 גרםשומן רווי 4.0 גרם 8.0 גרםכולסטרול 230.0 מ״ג 460.0 מ״גסידן 66.5 מ״ג 133.1 מ״גברזל 2.6 מ״ג 5.1 מ״גאשלגן 2051.5 מ״ג 4102.9 מ״גאבץ 2.1 מ״ג 4.1 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 10 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות1074
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1073.8 קק״ל 2147.7 קק״לפחמימות 22.8 גרם 45.7 גרםשומן 45.0 גרם 90.1 גרםנתרן 2150.1 מ״ג 4300.2 מ״גחלבון 140.3 גרם 280.6 גרםסיבים תזונתיים 0.4 גרם 0.7 גרםשומן רווי 4.0 גרם 8.0 גרםכולסטרול 230.0 מ״ג 460.0 מ״גסידן 66.5 מ״ג 133.1 מ״גברזל 2.6 מ״ג 5.1 מ״גאשלגן 2051.5 מ״ג 4102.9 מ״גאבץ 2.1 מ״ג 4.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 6 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 1074 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
סלמון
-
2 סטייק סלמון גדולים250 גרם כל אחד
-
2 כפות סילאן
-
1 כף חרדל דיז’ון
-
1 מיכל תרסיס שמן קנולה
הגשה
-
1/2 כוס בוטנים קלויים
-
1 גבעול בצל ירוק
אופן הכנה
- מכניסים את פלטת הגריל לתוך המכשיר וסוגרים את המכסה.
- בוחרים בתוכנית - GRILL, מכוונים את הטמפרטורה למקסימום MAX ואת הזמן ל-8 דק’. לוחצים על STOP/START על מנת להתחיל את החימום.
- מערבבים היטב בקערה את הסילאן והחרדל.
- קוצצים את הבוטנים. חותכים דק את הבצל הירוק.
- משמנים את נתחי הסלמון בעזרת תרסיס שמן, מושחים בתערובת הסילאן והחרדל.
- כאשר המכשיר מצפצף ומסמן ששלב החימום המוקדם הסתיים והוא הגיע לטמפרטורה המבוקשת, מניחים את
חתיכות הסלמון על פלטת הגריל, לוחצים עליהם בעדינות כלפי מטה בכדי למקסם את סימני הגריל. אין צורך
להפוך את הדג במהלך הבישול. - לאחר 6 דק’, בדקו שחתיכות הסלמון מוכנות (הטמפרטורה הפנימית שלהן אמורה להיות 75 מעלות צלזיוס). אם יש
צורך סגרו את המכסה והמשיכו לבשל עוד 2 דקות. מגישים מיד.
אופן הכנה
- מכניסים את פלטת הגריל לתוך המכשיר וסוגרים את המכסה.
- בוחרים בתוכנית - GRILL, מכוונים את הטמפרטורה למקסימום MAX ואת הזמן ל-8 דק’. לוחצים על STOP/START על מנת להתחיל את החימום.
- מערבבים היטב בקערה את הסילאן והחרדל.
- קוצצים את הבוטנים. חותכים דק את הבצל הירוק.
- משמנים את נתחי הסלמון בעזרת תרסיס שמן, מושחים בתערובת הסילאן והחרדל.
- כאשר המכשיר מצפצף ומסמן ששלב החימום המוקדם הסתיים והוא הגיע לטמפרטורה המבוקשת, מניחים את
חתיכות הסלמון על פלטת הגריל, לוחצים עליהם בעדינות כלפי מטה בכדי למקסם את סימני הגריל. אין צורך
להפוך את הדג במהלך הבישול. - לאחר 6 דק’, בדקו שחתיכות הסלמון מוכנות (הטמפרטורה הפנימית שלהן אמורה להיות 75 מעלות צלזיוס). אם יש
צורך סגרו את המכסה והמשיכו לבשל עוד 2 דקות. מגישים מיד.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן