<
באנר מתחם נינג'ה דסקטופ

סלמון בציפוי קורנפלקס

סלמון בציפוי קורנפלקס, מנה פריכה מבחוץ ונימוחה ועסיסית מבפנים. מנת חלבון משודרגת וטעימה שילדים ממש אוהבים. בתיאבון
סלמון בציפוי קורנפלקס, מנה פריכה מבחוץ ונימוחה ועסיסית מבפנים. מנת חלבון משודרגת וטעימה שילדים ממש אוהבים. בתיאבון
  • חיה טבואדה
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    552
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 551.6 קק״ל 1654.7 קק״ל
    פחמימות 88.4 גרם 265.3 גרם
    שומן 16.6 גרם 49.8 גרם
    נתרן 370.6 מ״ג 1111.8 מ״ג
    חלבון 1781.4 גרם 5344.2 גרם
    סיבים תזונתיים 4.5 גרם 13.5 גרם
    שומן רווי 1.9 גרם 5.6 גרם
    כולסטרול 168.8 מ״ג 506.4 מ״ג
    סידן 23.0 מ״ג 69.0 מ״ג
    ברזל 19.7 מ״ג 59.0 מ״ג
    אשלגן 167.4 מ״ג 502.2 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 1.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    552
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 551.6 קק״ל 1654.7 קק״ל
    פחמימות 88.4 גרם 265.3 גרם
    שומן 16.6 גרם 49.8 גרם
    נתרן 370.6 מ״ג 1111.8 מ״ג
    חלבון 1781.4 גרם 5344.2 גרם
    סיבים תזונתיים 4.5 גרם 13.5 גרם
    שומן רווי 1.9 גרם 5.6 גרם
    כולסטרול 168.8 מ״ג 506.4 מ״ג
    סידן 23.0 מ״ג 69.0 מ״ג
    ברזל 19.7 מ״ג 59.0 מ״ג
    אשלגן 167.4 מ״ג 502.2 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 1.2 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

הגשה


אופן הכנה

  1. שמים את הקורנפלקס במעבד מזון עד לקבלת פירורים גסים.
  2. חותכים את הסלמון לקוביות בינוניות.
  3. טובלים את קוביות הסלמון בביצה הטרופה ואז בפירורי הקורנפלקס.
  4. בוחרים בתוכנית “טיגון באוויר חם”, מכוונים לטמפרטורה של 180 מעלות, לזמן של 8 דקות ולוחצים start\stop להתחלת החימום מראש.
  5. כשהנינג’ה גריל מוכן, מניחים את נגיסי הסלמון, מרססים שמן זית וסוגרים עד שהם מוכנים.

*מגישים ומזלפים מעל מעט דבש עם קורט מלח.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סלמון בציפוי קורנפלקס

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות