סמבוסק גבינה במילוי פטריות ובצל עם טריק
לא תאמינו כמה מחמאות סמבוסק הגבינה הזה הולך לגרוף בארוחה הבאה שלכם. מתכון קל, טעים ומשביע שרק תרצו להכין ממנו עוד - תהנו!
לא תאמינו כמה מחמאות סמבוסק הגבינה הזה הולך לגרוף בארוחה הבאה שלכם. מתכון קל, טעים ומשביע שרק תרצו להכין ממנו עוד - תהנו!
- עטרה ז'ורנו
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 132.1 קק״ל 2114.2 קק״לפחמימות 17.4 גרם 278.3 גרםשומן 9.0 גרם 144.3 גרםנתרן 361.0 מ״ג 5776.1 מ״גחלבון 9.7 גרם 154.5 גרםסיבים תזונתיים 1.6 גרם 25.9 גרםשומן רווי 5.4 גרם 86.1 גרםכולסטרול 17.4 מ״ג 278.4 מ״גסידן 240.5 מ״ג 3848.4 מ״גברזל 0.6 מ״ג 10.1 מ״גאשלגן 83.0 מ״ג 1328.4 מ״גאבץ 1.1 מ״ג 17.6 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה
-
קלוריות132
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 132.1 קק״ל 2114.2 קק״לפחמימות 17.4 גרם 278.3 גרםשומן 9.0 גרם 144.3 גרםנתרן 361.0 מ״ג 5776.1 מ״גחלבון 9.7 גרם 154.5 גרםסיבים תזונתיים 1.6 גרם 25.9 גרםשומן רווי 5.4 גרם 86.1 גרםכולסטרול 17.4 מ״ג 278.4 מ״גסידן 240.5 מ״ג 3848.4 מ״גברזל 0.6 מ״ג 10.1 מ״גאשלגן 83.0 מ״ג 1328.4 מ״גאבץ 1.1 מ״ג 17.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 132 | כמות מנות 16 |
---|
מצרכים
מצרכים
טורטיות
-
8 יחידות טורטיות בינוניותקוטר 20 ס"מ
-
2 כפות קמח לבןמעורבב היטב עם 2 כפות מים
מילוי
-
1 בצל בינוניקצוץ דק
-
1 סלסילה פטריות שמפיניוןחתוכות
-
250מ"ל או 1 מיכל שמנת לבישול יטבתה 15%
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/2 כפית פלפל שחור טחון
-
1/4 כפית אגוז מוסקט
-
2 כפות קורנפלור
-
1/4 כוס חלב 3%
-
200 גרם גבינה צהובה 22%מגוררת
-
100 גרם גבינה בולגרית 5%מעודנת, מגוררת
אופן הכנה
- מכינים את המילוי: בסיר רחב מטגנים את הבצל והפטריות כ-5 דקות עד להזהבה מלאה.
- מוסיפים את השמנת ומבשלים כ-3 דקות נוספות.
- מתבלים במלח, פלפל שחור, אגוז מוסקט ומערבבים היטב.
- מערבבים בכוס את הקורנפלור עם החלב ומוסיפים לסיר לקבלת רוטב סמיך וקטיפתי.
- לאחר שהרוטב מתקרר מוסיפים את הגבינה הצהובה והבולגרית ומערבבים היטב.
- חוצים כל טורטייה ל-2 חצאים. כל חצי מקפלים לצורת קונוס.
- שמים כ-2 כפות מהמילוי בקונוס, ובעזרת הדבק שהכנו מדביקים היטב את קצוות הטורטייה על מנת שלא תיפתח בזמן הטיגון.
- במחבת רחבה מטגנים בשמן רדוד את משולשי הטורטייה מ-2 הצדדים, כדקה מכל צד. לחילופין, אפשר לאפות את הסמבוסק 20 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות. בתיאבון.
אופן הכנה
- מכינים את המילוי: בסיר רחב מטגנים את הבצל והפטריות כ-5 דקות עד להזהבה מלאה.
- מוסיפים את השמנת ומבשלים כ-3 דקות נוספות.
- מתבלים במלח, פלפל שחור, אגוז מוסקט ומערבבים היטב.
- מערבבים בכוס את הקורנפלור עם החלב ומוסיפים לסיר לקבלת רוטב סמיך וקטיפתי.
- לאחר שהרוטב מתקרר מוסיפים את הגבינה הצהובה והבולגרית ומערבבים היטב.
- חוצים כל טורטייה ל-2 חצאים. כל חצי מקפלים לצורת קונוס.
- שמים כ-2 כפות מהמילוי בקונוס, ובעזרת הדבק שהכנו מדביקים היטב את קצוות הטורטייה על מנת שלא תיפתח בזמן הטיגון.
- במחבת רחבה מטגנים בשמן רדוד את משולשי הטורטייה מ-2 הצדדים, כדקה מכל צד. לחילופין, אפשר לאפות את הסמבוסק 20 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות. בתיאבון.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (5)
מתכון ואוווו!!! [בטעות נלחץ לי דירוג 3 אבל הוא 5 לכל דבר!!!!]
משמח מאוד לקרוא, אביגיל!
לדעתי מגיע לזה דירוג 5 אך עדיין לא ניסיתי את המתכון, אם תוכלו בבקשה למחוק את הדירוג שלי
תודה שמחה!
נלחץ לי על דירוג בטעות ואני לא מצליח לשנות