סמוסה פוריו: אוזני המן בוכרים מטוגנות במילוי בשר

כל אחד וזיכרון הילדות שלו, רון יוחננוב והמאכל האהוב עליו בחג התחפושות. מכין לכם סמוסה פוריו - אזני המן הבוכריות, כיסוניי בצק פריכים במילוי בשר.
כל אחד וזיכרון הילדות שלו, רון יוחננוב והמאכל האהוב עליו בחג התחפושות. מכין לכם סמוסה פוריו - אזני המן הבוכריות, כיסוניי בצק פריכים במילוי בשר.
  • רון יוחננוב
שמרו
כשר
5 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה שעה ו-30 דק׳
    כולל 24 שעות
  • קלוריות
    3614
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3613.9 קק״ל 3613.9 קק״ל
    פחמימות 422.7 גרם 422.7 גרם
    שומן 118.3 גרם 118.3 גרם
    נתרן 4466.7 מ״ג 4466.7 מ״ג
    חלבון 192.9 גרם 192.9 גרם
    סיבים תזונתיים 20.5 גרם 20.5 גרם
    שומן רווי 31.2 גרם 31.2 גרם
    כולסטרול 750.4 מ״ג 750.4 מ״ג
    סידן 383.5 מ״ג 383.5 מ״ג
    ברזל 21.7 מ״ג 21.7 מ״ג
    אשלגן 2773.2 מ״ג 2773.2 מ״ג
    אבץ 38.0 מ״ג 38.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה שעה ו-30 דק׳
    כולל 24 שעות
  • קלוריות
    3614
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3613.9 קק״ל 3613.9 קק״ל
    פחמימות 422.7 גרם 422.7 גרם
    שומן 118.3 גרם 118.3 גרם
    נתרן 4466.7 מ״ג 4466.7 מ״ג
    חלבון 192.9 גרם 192.9 גרם
    סיבים תזונתיים 20.5 גרם 20.5 גרם
    שומן רווי 31.2 גרם 31.2 גרם
    כולסטרול 750.4 מ״ג 750.4 מ״ג
    סידן 383.5 מ״ג 383.5 מ״ג
    ברזל 21.7 מ״ג 21.7 מ״ג
    אשלגן 2773.2 מ״ג 2773.2 מ״ג
    אבץ 38.0 מ״ג 38.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
אזני המן מלוחות
רון יוחננוב
X

5 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

מלית


אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק: במיקסר עם וו גיטרה מערבבים את כל המצרכים יחד, את המים מוסיפים לאט ובהדרגה עד לקבלת בצק פירורי. שימו לב שהבצק לא יהיה רטוב מידי ואחר כך לא תוכלו לעבוד איתו. לכן חשוב להגיע למרקם של בצק פירורי שיתגבש בלישה קצרה בהמשך.
  2. מעבירים את הבצק למשטח עבודה ולשים מעט עד לאיחוד הבצק. עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למנוחה של שעה לפחות במקרר.
  3. מכינים את המלית: יש להכין את המלית מבעוד מועד (אני ממליץ  להכין יום קודם). במחבת גדולה מאדים את הבצל עם מעט שמן מוסיפים את הבשר הטחון ומפוררים היטב עד שצבעו של הבשר משתנה.
  4. מכינים את הסמוסה פוריו: בעזרת מכונת פסטה (אפשר גם עם מערוך) מרדדים את הבצק לעלה דק.

    מרדדים את הבצק לעלה דק
    מרדדים את הבצק לעלה דק

  5. חותכים את הבצק לקוביות או משולשים או כל צורה אחרת שאוהבים, מניחים כף מלית ומעל עוד שכבת בצק, מצמידים וסוגרים בדומה לרביולי. פשוט רביולי קצת גדול יותר.
  6. חותכים מסביב עם חותכן גלגלת בצורת מלמלה ומוודאים שהרביולי סגור היטב.
  7. מחממים שמן לטיגון עמוק בסיר, 170 מעלות ומכניסים את הסמוסות לטיגון והזהבה!
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סמוסה פוריו: אוזני המן בוכרים מטוגנות במילוי בשר

הכנתם את המתכון?

כן

תגובה (1)

Avatar

    Avatar
    בלה ניסנוב

    אמא שלי וסבתא שלי מכינות בול ככה

קטגוריות

אביזרים

טכניקות