
-
זמן הכנה30 דקות
-
זמן כוללשעה
-
רמת קושיבינונית
-
מרכיבים17
מצרכים
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-200 מעלות. מרפדים 2 תבניות בנייר אפייה.
- שוטפים את הלימונים ומייבשים. קוצצים את הנענע. חוצים את הבייגלה. פורסים את הבצל לטבעות.
- מניחים את הלימון בתבנית וצולים כ-30-40 דקות עד שהקליפה משחירה מעט. מוציאים מהתנור, חוצים את הלימונים ומרוקנים את בשר הלימון לקערה. נפטרים מהגרעינים ומערבבים עם שמן הזית, הדבש, האריסה והנענע.
- מתבלים את הדגים בשמן הזית, האורגנו, הסומק, המלח והפלפל.
- מניחים את חצאי הבייגלה על התבנית. את החצי מורחים בקרם הלימון ומניחים את הדגים מעל. על החצי השני מטפטפים את שמן הזית. צולים 5 דקות.
- מוציאים מהתנור, מורחים על החצי היבש את היוגורט, ומגישים עם הרוקט, השמיר והבצל הסגול.
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
2
מנות
קלוריות
1407.1
קק״ל
2814.3
קק״ל
פחמימות
81.4
גרם
162.9
גרם
שומן
106.7
גרם
213.3
גרם
נתרן
4462.9
מ״ג
8925.9
מ״ג
חלבון
66.1
גרם
132.1
גרם
סיבים תזונתיים
12.2
גרם
24.4
גרם
שומן רווי
12.8
גרם
25.6
גרם
כולסטרול
221.9
מ״ג
443.8
מ״ג
סידן
314.3
מ״ג
628.7
מ״ג
ברזל
8.6
מ״ג
17.2
מ״ג
אשלגן
9213.6
מ״ג
18427.2
מ״ג
אבץ
26.2
מ״ג
52.4
מ״ג
תגובות (7)
ווואי ווואי ביגלה עם דג בא לי את זה ועכשו
אמא, זה נראה פשוט יאמי
איזה כיף (: