סנדוויץ’ בייגלה ירושלמי עם פילה דניס ברוטב לימונים שרופים ואריסה

רוצים לשדרג את הסנדוויץ' שלכם? אודי ואושר מכינים לכם סנדוויץ' בייגלה ירושלמי עם פילה דג דניס צלוי בליווי רוטב לימונים שרופים ואריסה
1 Loading... 5
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    שעה
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    17

מצרכים

דגים

רוטב

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-200 מעלות. מרפדים 2 תבניות בנייר אפייה.
  2. שוטפים את הלימונים ומייבשים. קוצצים את הנענע. חוצים את הבייגלה. פורסים את הבצל לטבעות.
  3. מניחים את הלימון בתבנית וצולים כ-30-40 דקות עד שהקליפה משחירה מעט. מוציאים מהתנור, חוצים את הלימונים ומרוקנים את בשר הלימון לקערה. נפטרים מהגרעינים ומערבבים עם שמן הזית, הדבש, האריסה והנענע.
  4. מתבלים את הדגים בשמן הזית, האורגנו, הסומק, המלח והפלפל.
  5. מניחים את חצאי הבייגלה על התבנית. את החצי מורחים בקרם הלימון ומניחים את הדגים מעל. על החצי השני מטפטפים את שמן הזית. צולים 5 דקות.
  6. מוציאים מהתנור, מורחים על החצי היבש את היוגורט, ומגישים עם הרוקט, השמיר והבצל הסגול.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 2 מנות
קלוריות 1514.8 קק״ל 3029.6 קק״ל
פחמימות 80.0 גרם 159.9 גרם
שומן 91.8 גרם 183.6 גרם
נתרן 2844.7 מ״ג 5689.5 מ״ג
חלבון 98.0 גרם 196.0 גרם
סיבים תזונתיים 12.1 גרם 24.2 גרם
שומן רווי 15.2 גרם 30.3 גרם
כולסטרול 1.8 מ״ג 3.6 מ״ג
סידן 310.6 מ״ג 621.2 מ״ג
ברזל 8.6 מ״ג 17.3 מ״ג
אשלגן 2351.7 מ״ג 4703.4 מ״ג
אבץ 4.9 מ״ג 9.8 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody