רקע ברימאג

סנדוויץ’ בייגלה ירושלמי עם פילה דניס ברוטב לימונים שרופים ואריסה

רוצים לשדרג את הסנדוויץ' שלכם? אודי ואושר מכינים לכם סנדוויץ' בייגלה ירושלמי עם פילה דג דניס צלוי בליווי רוטב לימונים שרופים ואריסה
רוצים לשדרג את הסנדוויץ' שלכם? אודי ואושר מכינים לכם סנדוויץ' בייגלה ירושלמי עם פילה דג דניס צלוי בליווי רוטב לימונים שרופים ואריסה
  • אודי ואושר
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    1407
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1407.1 קק״ל 2814.3 קק״ל
    פחמימות 81.4 גרם 162.9 גרם
    שומן 106.7 גרם 213.3 גרם
    נתרן 4462.9 מ״ג 8925.9 מ״ג
    חלבון 66.1 גרם 132.1 גרם
    סיבים תזונתיים 12.2 גרם 24.4 גרם
    שומן רווי 12.8 גרם 25.6 גרם
    כולסטרול 221.9 מ״ג 443.8 מ״ג
    סידן 314.3 מ״ג 628.7 מ״ג
    ברזל 8.6 מ״ג 17.2 מ״ג
    אשלגן 9213.6 מ״ג 18427.2 מ״ג
    אבץ 26.2 מ״ג 52.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    1407
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1407.1 קק״ל 2814.3 קק״ל
    פחמימות 81.4 גרם 162.9 גרם
    שומן 106.7 גרם 213.3 גרם
    נתרן 4462.9 מ״ג 8925.9 מ״ג
    חלבון 66.1 גרם 132.1 גרם
    סיבים תזונתיים 12.2 גרם 24.4 גרם
    שומן רווי 12.8 גרם 25.6 גרם
    כולסטרול 221.9 מ״ג 443.8 מ״ג
    סידן 314.3 מ״ג 628.7 מ״ג
    ברזל 8.6 מ״ג 17.2 מ״ג
    אשלגן 9213.6 מ״ג 18427.2 מ״ג
    אבץ 26.2 מ״ג 52.4 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

דגים

רוטב


אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-200 מעלות. מרפדים 2 תבניות בנייר אפייה.
  2. שוטפים את הלימונים ומייבשים. קוצצים את הנענע. חוצים את הבייגלה. פורסים את הבצל לטבעות.
  3. מניחים את הלימון בתבנית וצולים כ-30-40 דקות עד שהקליפה משחירה מעט. מוציאים מהתנור, חוצים את הלימונים ומרוקנים את בשר הלימון לקערה. נפטרים מהגרעינים ומערבבים עם שמן הזית, הדבש, האריסה והנענע.
  4. מתבלים את הדגים בשמן הזית, האורגנו, הסומק, המלח והפלפל.
  5. מניחים את חצאי הבייגלה על התבנית. את החצי מורחים בקרם הלימון ומניחים את הדגים מעל. על החצי השני מטפטפים את שמן הזית. צולים 5 דקות.
  6. מוציאים מהתנור, מורחים על החצי היבש את היוגורט, ומגישים עם הרוקט, השמיר והבצל הסגול.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סנדוויץ’ בייגלה ירושלמי עם פילה דניס ברוטב לימונים שרופים ואריסה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (7)

Avatar

    Avatar
    שרה פורטמן

    ווואי ווואי ביגלה עם דג בא לי את זה ועכשו

      Avatar
      מערכת Foody

      איזה כיף (:

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות