סנדוויץ’ טונה מעושנת עם גבינת שמנת ואבוקדו

איך מתקתקים ארוחת ערב זריזה ב-5 דקות? מאיר אדוני מלמד איך להכין סנדוויץ' טונה מעושנת שהילדים שלו אוהבים במיוחד. מוסיפים גבינת שמנת ואבוקדו למרקם רך ונעים
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    5 דקות
  • זמן כולל
    5 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    7

מצרכים

אופן הכנה

  1. חוצים את הלחמניות לרוחבן.
  2. קולפים את האבוקדו ופורסים לפרוסות דקות.
  3. קוצצים דק את הבצל הירוק.
  4. מרכיבים את הכריך: מורחים גבינת שמנת בכל לחמנייה. מעל מפזרים טונה מעושנת.
  5. מעל הטונה המעושנת מניחים את פרוסות האבוקדו והבצל הירוק, מתבלים במלח ופלפל שחור ומגישים.

צילום: שני הלוי

הערות

  • מומלץ להשתמש בלחמניות פרעצל, אבל אפשר לבחור בכל לחמנייה אחרת

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 2 מנות
קלוריות 577.9 קק״ל 1155.7 קק״ל
פחמימות 43.3 גרם 86.6 גרם
שומן 33.8 גרם 67.6 גרם
נתרן 1613.1 מ״ג 3226.2 מ״ג
חלבון 29.7 גרם 59.3 גרם
סיבים תזונתיים 9.0 גרם 17.9 גרם
שומן רווי 10.1 גרם 20.1 גרם
כולסטרול 48.7 מ״ג 97.4 מ״ג
סידן 95.3 מ״ג 190.7 מ״ג
ברזל 3.2 מ״ג 6.4 מ״ג
אשלגן 999.5 מ״ג 1998.9 מ״ג
אבץ 2.8 מ״ג 5.5 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody